Menu

Bianca Andreescu va fi cetățean de onoare al județului Vâlcea și al comunei Vaideeni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_andreescu_bianca.jpg

 

 

 

 

 

 

”Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, ne-a declarat că, impresionat de patriotismul Biancă ,care nu numai că nu a uitat că are buncii în Vaideeni și a învățat să joace în România, mulțumește mereu publicului la final de meci și în limba română, dar și de publicitatea pe care a făcut-o tânăra campioană României și județului nostru, va propune Consiliului Județean să îi acorde Biancăi Andreescu titlu de cetățean de onoare al județului Vâlcea.

Câștigătoarea Marelui Șlem de US OPEN va veni cu părinții în Vaideeni luna viitoare pentru a-și revedea bunicii.

Achim Băluță, edilul comunei, a văzut finala de vis de sâmbătă cu mari emoții ca aproape toată comuna care o consideră pe Bianca fata lor din Vaideeni.
“Tenacitatea cu care joacă Bianca îi dovedește originile. Când o văd pe teren simt că este de aici chiar dacă joacă pentru Canada. Voi demara procedurile pentru ca Bianca Andreescu să devină cetățean de onoare al comunei Vaideni și o voi invita pe campioana noastră la o ședință a Consiliului Local când va veni în țară. Bunicii Biancăi Andreescu și unchiul ei, profesorul de istorie Cătălin Sîiulescu au retrăit din nou emoţiile din primăvară de la Indian Wells”, scrie publicația Eveniment Vâlcean care oferă și alte amănunte.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK