Menu

Ministru Bogdan Matei: ”Sunt convins că PSD va da președintele României iar acela nu va fi nimeni altul decât Viorica Dăncilă”!

f_350_200_16777215_00_images_banner5_matei-si-dancila.jpg

 

 

 

Am început toamna cu vizite prin țară alături de colegii din Guvern și de doamna Premier, Viorica Dăncilă!

f_350_200_16777215_00_images_banner5_matei-hunedoara.jpgPrima destinație este județul Hunedoara, unde am vizitat astăzi Episcopia Devei și Hunedoarei și l-am întâlnit pe Preasfințitul Părinte Episcop Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei.

Apoi am participat la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara, una din structurile puternice și motivate, formată din oameni care își doresc pentru România un președinte care să țină cont de oameni și de nevoile lor.

Cu această ocazie am avut plăcerea să vorbesc despre importanța pe care actuala guvernare o acordă sportului și pregătirilor Jocurilor Olimpice de anul viitor de la Tokyo, reflectată inclusiv de bugetul acordat anul acesta Ministerului Tineretului și Sportului.

De asemenea l-am felicitat pe președintele Laurențiu Nistor pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Hunedoara și felicitări întregii echipe care este formată din oameni minunați și dedicați unui scop comun: respectarea promisiunilor făcute față de români!

Și nu în ultimul rând, sunt convins că împreună, PSD va da președintele României iar acela nu va fi nimeni altul decât Viorica Dăncilă!

Bogdan-Constantin Matei-Ministrul Tineretului și Sportului

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK