Menu

Cum e folosită presa românească pentru a ascunde planurile partenerilor strategici

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_fiul.jpg

 

 

 

 

 

 

Când lumea a aflat că nu doar Dragnea, ci și copiii săi au primit interdicție în SUA, a apărut un sentiment stânjenitor. Ce legătură au copiii ? La puțină vreme, presa noastră a publicat o știre interesantă pe care vă propun să o analizăm puțin, dacă veți avea răbdare.

”Locuitorii unui sat din Teleorman la un pas de răscoală: Ce a făcut Dragnea jr. cu banii de arendă

Noi dezvăluiri despre afacerile familiei Dragnea. Locuitorii comunei Lița, din județul Teleorman, care au terenuri în arendă la familia Dragnea se plâng că nu au mai primit banii cuveniți pentru pământul lor, de mai bine de o jumătate de lună. Asta pentru că fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan, ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, potrivit declarațiilor unor angajați ai firmei sale Nutrelo Group SA, informează Liber în Teleorman, potrivit b1.ro.
Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, jurnalista Carmen Dumitrescu, de la publicația citată, a declarat că pentru echipa de fotbal a lui Dragnea jr a fost construit un stadion, din bani publici, pe care această echipă ar avea monopol.
Compania Nutrelo Group, care este lui Valentin Dragnea, controlează cam 1.200 de hectare de terenuri agricole în județ. Nu s-au mai dat banii de arendă și produsele care se dau în schimbul exploatării terenurilor pentru că Valentin Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru a finanța echipa de fotbal pe care o patronează.
Eu nu știu exact care este explicația pentru această pasiune a lui pentru fotbal, dar mie mi se pare mult mai îngrijorător faptul că pentru această echipă de fotbal s-a construit un stadion în Turnu Măgurele din bani publici, care este dedicat în mod exclusiv acestei echipe de fotbal. A pus monopol pe acest stadion”, a declarat Carmen Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Bună, România!”.

Ce vedem noi aici ?

- Niște țărani sunt gata de răscoală fiindcă fiul lui Dragnea nu i-a plătit de două săptămâni. Te poți răscula pentru o întârziere la plată de două săptămâni ?
- În capitala județului Teleorman a fost construit un stadion, din bani publici. Oare, nu merită Teleormanul stadion ? Există în România stadioane construite din bani privați ?
- Fiul lui Dragnea a luat teren în arendă, așadar e mare moșier. Dacă lua acest teren un străin, totul ar fi fost în regulă. Dacă pământul rămânea parcelat, la țărani, ne-am fi plans că nu știm să facem agricultură.

Am văzut așadar cum poate o știre să acopere o măsură politică. În ce constă însă măsura politică vedeți AICI.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK