Menu

Nașul s-a înscris în cursa prezidențială și promite să-i aresteze pe Coldea, Hellvig și Predoiu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_moraru_radu.jpg

 

 

 

 

 

 

”Românii au de ales între aceste triste personaje, toți un fel de „răul cel mai mic“ sau Cetățeanul Luptător Radu Moraru! În mandatul meu, începând cu 10 Noiembrie 2019, vom repara Țara și vom scăpa de SECURIȘTI! Ne-au mâncat 30 de ani din viață!” scrie Radu Moraru în romanialibera.ro.

Candidatul de care nu știa nimeni face acest anunț la finalul unui articol în care lansează afirmații uluitoare.

”Generalul Coldea este arhitectul USR și stăpânul lui Dan Barna.
Generalul Predoiu este arhitectul Pro România și stăpânul lui Ponta.
Cei 2 generali l-au șantajat pe Tăriceanu să se retragă și i-au promis că îl scapă de dosarul greu, de mită, de la ICCJ.
Așa s-a ajuns ca Ponta și Tăriceanu să-l susțină brusc, peste noapte, pe „independentul“ Mircea Diaconu. „Independent“ care a luat poziția de drepți și a urlat „Să trăiți!“.
Cei 2 generali fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014. Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu. Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat, Klaus a ieșit președinte.
Acum, cei 2 generali joacă împotriva lui Iohannis, la șantaj, pentru a avea o poziție dură de negociere! Aparent! Fiindcă...
1. Chiar dacă SRI-Hellvig și SIE-Vlase îl sprijină pe Iohannis, e foarte posibil ca actualul Președinte să nu intre în turul 2! Leneșului i se arată sondaje roz, dar în realitate Românii nu îl votează.
2.Nici chiar cei din PNL nu se înghesuie să susțină momâia de la Cotroceni fiindcă membrii de partid știu că PNL va fi sacrificat după alegerile prezidențiale dacă iese Iohannis!
3.Generalul Coldea are dosare grele despre Hellvig și e posibil ca acesta să îl trădeze pe Iohannis, exact cum l-a vândut pe cel mai bun prieten al său, Crin Antonescu!
Practic, cei 2 generali joacă numai la câștig: ori îl scot pe Barna președinte, ori îl forțează pe Iohannis, dacă iese prezident, să îl numească premier pe Barna!
SRI și SIE s-au aliniat, deocamdată, în spatele lui Iohannis, Dăncilă, Kelemen Hunor, iar generalii stau în spatele lui Barna și Mircea Diaconu”, scrie Radu Moraru.

” Le cer generalilor să se predea sau să fugă din România!
Ca Președinte îi voi găsi oriunde se vor ascunde, chiar și la Moscova!”, adaugă candidatul la prezidențiale.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK