Menu

Ministrul Afacerilor Externe, obligat să intervină pentru apărarea copiilor lui Liviu Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_mustata.jpg

 

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea împreună cu cei doi copii ai săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de corupție semnificative în care a fost implicat, a anunțat purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

Anunțul a fost făcut public de Departamentul de Stat al SUA, care a precizat că măsura punitivă împotriva fostului lider al PSD reprezintă angajamentul american în lupta împotriva corupției și sprijinirea statului de drept în România.

Ţinând seama că cei doi copii ai lui Liviu Dragnea nu sunt condamnaţi, nici urmăriţi penal, mi se pare obligatoriu ca ministrul Afacerilor Externe, doamna Ramona – Nicole Mănescu să îi apere în faţa acestor măsuri abuzive pe cetăţenii români Valentin Dragnea şi Maria Dragnea.

De menţionat că în SUA trăiesc copiii şi rudele unor terorişti notorii, inclusiv rude ale lui Ben Laden, ale unor membri ai IISIS, ale unor mari traficanţi de droguri şi mari delapidatori.

Dacă doamna Ramona – Nicole Mănescu tace, atunci nu suntem o colonie, ci o ţară de sclavi, iar relaţia cu SUA nu se mai numeşte parteneriat, chiar strategic, ci vasalitate medievală.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK