Menu

Trei oameni de care îmi e milă

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Aşadar, ALDE se retrage de la guvernare. Vă propun să vedem cum poate fi înţeleasă această manevră.

De-a lungul timpului, am putut observa o serie întreagă de retrageri forţate de pe scena politică. În unele cazuri s-a recurs la forţa brută, în altele a fost nevoie de forţa argumentelor.

Au fost scoşi din joc Adrian Năstase, Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, iar acum este rândul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Retragerea lui Tăriceanu nu doar de la guvernare, ci şi din poziţia de preşedinte al Senatului şi din aceea de cel mai bine plasat candidat în lupta cu Klaus Iohannis este atât de artificială, încât bate la ochi. Tăriceanu îşi slăbeşte partidul pregătindu-l de dispariţie, iar el însuși e gata de pensionare. Desigur, dată fiind puternica personalitate a celui ce a fost odinioară marele Călin Popescu Tăriceanu, poteca de plecare este mai şerpuitoare, trecând prin asocierea electorală cu Pro România şi desemnarea candidatului de sacrificiu Mircea Diaconu. Aşa se joacă jocul, iar Tăriceanu fusese fezandat cu ultimul dosar. Credeţi că acum DNA va mai solicita Parlamentului să aprobe urmărirea penală a şefului ALDE ?

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK