Menu

Raluca, dă-ne și nouă niște praf în ochi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_turcan_blonda.jpg

 

 

 

 

 

IOHANNIS NU A DAT NIMIC, S-A ÎNTORS CU TRAISTA PLINĂ DE LA WASHINGTON, VREA SĂ NE CONVINGĂ RALUCA TURCAN, IAR ROMÂNII SE PARE CĂ AU AJUNS SIMPLU DE CONVINS.

lE SPUI AȘA:

”Întâlnirea Președintelului Klaus Iohannis cu Președintele SUA, Donald Trump, produce deja efecte: companiile americane anunta investiții de peste 10 miliarde de dolari în România.

La numai două zile de la vizita Presedintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră.

Consiliul de Afaceri Americano-Român (AMRO), o organizație non-profit cu sediul la Washignton, care reprezintă companii din Fortune 500 care fac afaceri în România, a comunicat după întâlnirea Președintelui Klaus Iohannis cu Președintele Donald Trump că sprijinul SUA pentru România va avea un efect pozitiv pentru economia românească în condițiile în care ”companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România”.

Gata, s-a rezolvat, mulţumim, Raluca, pentru praful în ochi.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK