Menu

Pleşoianu preşedinte, Cumpănaşu premier ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_plesoianu_cumpanasu_1.jpg

 

 

 

 

 

Cumpanașu l-ar putea susține pe Pleșoianu ? Reciproca afirmaţiei din titlu s-a petrecut, Liviu Pleşoianu susţinându-l pe Alexandru Cumpănaşu în cele mai grave dintre afirmaţiile acestuia cu privire la paralizia instituţiilor statului.

În acelaşi timp, putem spune şi despre Alexandru Cumpănaşu că îl susţine, implicit, pe Liviu Pleşoianu în momentul în care demolează atitudinea principalelor forţe politice faţă de siguranţa cetăţeanului.

Dar dacă l-ar susţine explicit în campania sa prezidenţială ? Dacă Alexandru Cumpănaşu, care a declarat că nu candidează pentru Cotroceni, ar afirma că preferatul său şi singurul care poate aduce lucrurile pe făgăşul normal este Liviu Pleşoianu ?

Ar fi evenimentul care i-ar da candidatului independent impulsul de care are neapărată nevoie şi fără de care, în pofida mesajului înlţător şi a susţinătorilor curaţi la suflet, situaţia rămâne complicată.

Oare, a măsurat cineva cuplul electoral Pleşoianu preşedinte, Cumpănaşu premier ? Un independent poate fi atractiv, doi independenți ar putea fi o bombă electorală. Să nu spuneţi că nu ar merita măsurat.

E doar o simplă ipoteză de lucru, poate prea romantică, dar la vremuri grele puţină utopie nu strică.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK