Menu

Accident cu 3 morţi. Beţivii din faţă făceau live pe Facebook

f_350_200_16777215_00_images_accident_live_facebook_1.jpg

 

 

 

 

Accident cu trei morți, provocat de un șofer care s-a urcat băut la volan și a fost protagonistul unui live pe Facebook, cu doar câteva minute înainte să intre cu mașina în curtea unei familii din comuna Văcăreni, județul Tulcea, potrivit Digi 24.

A spulberat patru oameni, iar doi dintre ei - un copil de trei ani și o femeie în vârstă de 79 de ani - n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

Printre răniți era și o gravidă, care a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată, însă zadarnic, deoarece femeia a murit.

Bărbatul de la volan a fugit, însă polițiștii l-au găsit în localitatea vecină.

În filmarea care a surprins momentele de dinainte de plecarea în cursa mortală, pasagerul din dreapta şoferului, aflat cel mai probabil şi el sub influenţa alcoolului, îl încurajează pe şofer să apese pedala de acceleraţie: „Ăştia care n-aveţi inimă, staţi pe dreapta!”.

Totodată, el este văzut în filmare cum se întoarce entuziasmat de mai multe ori spre pasagerul din spate, cel care transmitea live teribila cursă.
În mai puţin de două minute scăpat de sub control, autoturismul a intrat cu viteză în gospodăria unui localnic din Văcăreni. Mașina a spulberat gardul și a ajuns în curtea victimelor. În urma impactului, doi oameni au murit iar alte patru persoane au fost rănite.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK