Menu

Tragedia de la Caracal. Ipoteza DEVESELU se confirmă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dinca_caracal.jpg

 

 

 

 

Tragedia de la Caracal este departe de a se fi încheiat iar la lumină încep să iasă informații ultuitoare. Jurnaliștii de la Libertatea au dezvăluit că un număr de 16 minore din Caracal ar fi fost forțate să facă întrețină relații sexuale cu români, manageri austrieci și soldați americani. Sursa citată explică că, în dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat între 2012 și 2017, DIICOT i-a iertat pe bărbații care au cumpărat de la traficanți serviciile fetelor obligate să se prostitueze.

Sursa citată a intrat în contact cu una dintre victimele din 2012 care a relatat cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, dar aceștia ”îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”.

Cel care a anchetat cazul în 2012 a fost comisarul Nicolae Alexe, ca polițist pentru DIICOT.

„El i-a audiat pe managerii și angajații austrieci ai firmei Bauschutz Gmbh & Go, care lucrau pentru hidrocentrala de pe Olt, dar pe soldații americani de la Deveselu, DIICOT nici măcar nu i-a chemat, să-i vadă la față. Alexe a fost avansat, a devenit în 2019 adjunctul IPJ Olt și a coordonat operațiunea eșuat ăde salvare a Alexandrei, colaborând cu interlopii”, susține sursa citată.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK