Menu

Bombă ! Michelle și Barack Obama divorțează. Infidelitate

f_350_200_16777215_00_images_obama_barack_michelle.jpg

 

 

 

 

Potrivit publicației „Globe”, Michelle este dezamăgită de Barack pentru că este tot timpul departe de familia sa. De asemenea, aceasta ar fi luat decizia de a se separa din cauza problemelor familiale privind educația fiicelor lor.

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum „, explică publicaţia.
Aşadar, tabloidul american Globe, anunţă că Barack Obama şi Michelle vor divorţa după o căsnicie de 27 de ani.

Fosta First Lady, care recent şi-a publicat biografia, dar şi un documentar video, este din ce în ce mai singură în gestionarea chestiunilor familiale, iar acest lucru se pare că a făcut-o să ia o decizie radicală. Printre altele, după cum scrie Globe, Michelle Obama n-a apreciat faptul că soţul său n-a susţinut-o drept candidată la prezidenţialele americane (spre deosebire, de exemplu, de familia Clinton).
Tot de la Globe aflăm că în pelegrinările sale prin lume, Barack ar avea întâlniri amoroase, lucru care s-a aflat imediat

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK