Menu

De ce vrea Liviu Dragnea să fie considerat duşmanul PSD

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_asasinat_1.jpg

 

 

 

 

 

După trei luni de închisoare, Liviu Dragnea începea să intre în tiparul eroului. Pentru mulţi votanţi ai PSD eroul Dragnea însemna refuzul acceptării Vioricăi Dăncilă.

Iată însă că Dragnea contestă alegerile din PSD, dând posibilitatea Justiţiei să facă ce vrea atât cu noul său lider, cât şi cu partidul. La schimb, Liviu Dragnea ar avea o şansă să i se admită o cerere de revizuire pe motive care ţin de abuzuri cu caracter politic.

Nu vă grăbiţi, Liviu Dragnea nici nu a înnebunit, nici nu a devenit, peste noapte, un nenorocit care vrea să se salveze chiar cu riscul de a distruge PSD.

Joacă Dragnea în favoarea lui Iohannis sau a lui Barna ? Simpla formulare arată că întrebarea e absurdă.

Dragnea vrea să elibereze electoratul pe care îl ţinea captiv şi să îi dea voie să meargă la vot. Îi eliberează şi pe foştii săi colaboratori care au acum posibilitatea să ia distanţă faţă de el.

Fostul lider face astfel supremul sacrificiu, acceptând să apară în faţa României drept un egoist, un combinagiu aflat pe mână cu structurile, un sabotor care vrea ca PSD să nu ajungă în turul al doilea la prezidenţiale.

Dragnea joacă acum rolul celui care a sărit de pe fix şi trebuie ignorat sau chiar uitat definitiv.

Ce aţi zice ca, în ipoteza, totuşi puţin probabilă la această oră, în care Viorica Dăncilă ajunge preşedinte, primul act să fie graţierea lui Liviu Dragnea ?

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK