Menu

O ştire ”mică” faţă de ştirile despre Monstru. GUVERNUL A FOST LUAT PRIZONIER DE STRUCTURI

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_guvern.jpg

 

 

 

 

 

Se face o rectificare bugetară. Se diminuează astfel bugetele pentru sănătate, educaţie şi transporturi, cresc însă sumele alocate serviciilor secrete şi preşedintelui Iohannis.

Administraţia Prezidenţială a primit banii ceruţi în plus – 9,5 milioane de lei, potrivit surselor din Ministerul de Finanţe. Serviciul Român de Informaţii a obţinut 390 de milioane de lei, după ce au cerut 481 de milioane de lei. SIE a cerut 60 de milioane de lei, dar a primit 47 de milioane de lei. SPP-ului i se vor aloca 42 de milioane de lei, deşi cererea era pentru 46 de milioane de lei.

Această simplă ştire demonstrează că Guvernul este luat prizonier de structuri, statul paralel fiind un balaur nesătul care mănâncă cu mii de capete.

Se spune că această situaţie a apărut ca urmare a faptului că educaţia, sănătatea şi transporturile nu au reuşit să cheltuiască banii alocaţi. Poate înţelegem acum de ce se apasă pe frână la anumite proiecte, banii necheltuiţi urmând să meargă la cei care nici măcar nu spun unde se duc.

Acceptăm această situaţie fără să protestăm, ceea ce înseamnă că ne merităm soarta.

Proetstăm, în schimb, pe teme care se dau servite de la cei care au interes să se îmbăgăţească pe spinarea românilor.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK