Menu

Luni începe o nouă sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Rabla-electrocasnice.jpg

 

 

 

 

 

Luni, 15 iulie, va începe a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice din acest an, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). În cadrul acesteia, noi vouchere vor putea fi obținute pentru a fi folosite la înlocuirea electrocasnicelor vechi.

„Începând de luni, 15 iulie 2019, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu va pune la dispoziția persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, sumă rezultată din neutilizarea voucherelor în termenul de valabilitate, precum și diferențele provenite din modificarea eficienței energetice a echipamentelor aprobate de la o clasă superioară la o clasă inferioară, la cererea beneficiarului”, se arată în comunicat.

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, se pot cere bani de la stat și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului Rabla pentru electrocasnice s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

Lista comercianților validați în ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice poate fi consultată AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK