Menu

Horror ! Un gay violator norvegian a semnat scrisori în care îl înjura pe Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_svein_ludvigsens.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Un fost parlamentar și ministru norvegian, Svein Ludvigsen, a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a abuzat sexual trei solicitanţi de azil timp de mai mulţi ani, a anunţat joi parchetul, relatează AFP, decizia nefiind definitivă.

Ludvigsen, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit vinovat pentru că a abuzat de poziţia sa de prefect al regiunii şi a exploatat vulnerabilitatea a trei solicitanţi de azil, bărbaţi în vârstă acum între 25 şi 34 de ani, dintre care unul suferă de uşoare deficienţe mentale, pentru a profita de ei sexual.
Faptele s-au produs la domiciliul său, la cabana sa, în hoteluri sau chiar la prefectura din Tromso (nord), între 2011 şi 2017, potrivit verdictului consultat de AFP.

Cele trei victime au explicat în faţa tribunalului că li s-a propus de către Svein Ludvigsen oferte, între altele, de cazare, precum şi de locuri de muncă, în schimbul unor relaţii sexuale. Doi dintre cei trei bărbaţi au mai spus că se temeau că-şi vor pierde permisul de şedere dacă nu satisfăceau dorinţele fostului responsabil politic.

Individul este co-semnatar al unei scrisori în care mai mulţi ambasadori acuzau guvernul României că vrea să schimbe legislaţia anticorupţie.

Ipocrizia unora nu are margini.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK