Menu

”Puternici împreună” cu serviciile și corporațiile

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_congres_1_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Viorica Dăncilă: „PSD e cel mai românesc partid din România, dar în același timp, suntem partidul cel mai pro-european”. Aceasta este o declarație greu digerabilă la o primă vedere. După ce PSD, înțolită în ie tradițională, și-a axat întreaga campanie pentru europarlamentare pe promovarea „roșiilor românești”, este greu de explicat acum, de ce interesele românești nu mai contează! Iar dacă ele contează, e la fel de greu de explicat de ce retorica de până acum a fost greșită!

 

E bine să ne bucurăm, până mai putem, chiar și de tomatele celorlalți! Pentru că, scadența acestor piruete se apropie.

După cum se vede, a ajuns o singură ordonanță de urgență ce punea STS-ul jupân peste numărarea voturilor, și arestarea liderului PSD, ca întregul aparat de partid să basculeze. Cu un drum, serviciile au pus mâna pe ultimul partid nealiniat și, în consecință, pe oricare viitor guvern. Ca atare, singurul interes care va fi copios sprijinit de acum înainte, va fi interesul corporațiilor străine în slujba cărora se găsesc serviciile românești.

Nota de plată îi revine votantului hăbăuc. El urmează să îi sature de acum înainte și pe hrăpăreții din țară, și pe flămânzii din afara țării. Iar acest fapt nu se poate face altfel decât prin reducerea drastică a drepturilor și prin sporirea taxelor și impozitelor. Prin spolierea populației. Ca în Franța „vestelor galbene”.

Am auzit deja crâmpeie de înțelepciune progresistă în campania recent încheiată: proprietatea privată e un moft, familia e desuetă și e impropriu să ocupe o casă sau un apartament când acolo poate locui un „grup”, agricultura românească trebuie desființată etc.

Cei care se iluzionează că alegerea unei noi conduceri în PSD a încheiat criza, sunt extrem de naivi. Pentru început, poate. Guvernul va încerca să facă un soi de balet pe sârmă până la viitoarele alegeri, mai scăpând printre degete câte ceva și pentru populație. Dar faptul că PSD a fost perfect incapabil să își înțeleagă situația și să continue lupta cu „statul paralel”, nu înseamnă nimic altceva decât o predare necondiționată a partidului și statului către servicii și către cei pe care aceste servicii îi slujesc.

Cei care se opun sistemului vor fi eliminați. Într-o primă fază de asta s-au ocupat chiar cei din partid, izolând vocile „deranjante”, „radicale”.

Q Magazine

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK