Menu

Decizia CCR cu privire la Liviu Dragnea distruge și ceea ce mai rămăsese din puterea PSD

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_mustata.jpg

 

 

 

 

 

 

Sistemul a ajuns să folosească și dreptatea în favoarea sa. Decizia CCR cu privire la Liviu Dragnea distruge, pentru că a apărut abia acum,  și ceea ce mai rămăsese din puterea PSD. SE face dreptate, dar câștigă Sistemul. Este ceea ce spune și Ion Cristoiu.

”Este o decizie în favoarea lui Klaus Iohannis și o mare lovitură dată PSD în campania prezidențială. Să vă explic de ce: dacă dădea în timpul procesului lui Dragnea, e clar că Dragnea era trimis la fond, se rejudeca, iar în timpul ăsta rămânea președintele PSD, candidat la prezidențiale, o dădea afară pe Viorica Dăncilă și echipa lui rămânea în continuare.

Deci, istoria României ar fi fost într-un fel. Sunt două lovituri. Aripa pro-Dragnea a început acuma o campanie pe tema că a fost condamnat politic, care nu înseamnă nimic.

Asta duce la o slăbire în campania prezidențială a autorității și, în același timp, nu folosește la nimic. Impactul este negativ pentru PSD.

Dacă adăugăm și candidatura independentă a lui Pleșoianu, care e clar că va fi dat afară, el vrea să fie dat afară, iar dacă va candida independent va avea ca temă 'Dragnea - condamnat politic' și atunci o mare parte din voturile PSD-iștilor se vor duce la el. Și PSD-ul nu intră în al doilea tur”, a explicat Cristoiu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK