Menu

Cutremur în justiție! Un judecător recunoaște că au fost presiuni pe CCR să-l lase pe DRAGNEA în pușcărie!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Este cutremur in justiție !

Fostul judecator al CCR , Petre Lazaroiu , a marturisit in urma cu 5 minute la Antena 3, ca s-au făcut presiuni asupra judecătorilor CCR ,ca sa nu judece conflictul constituțional , in legatura cu ilegalitatea constituirii completurilor specializate de 3 judecători care au judecat fapte de corupție , pentru ca Liviu Dragnea sa dispară din viața politica și sa intre in pușcărie .

Aceasta mărturie este de o gravitate fără margini , și arată clar ca anumiți judecători CCR nu s-au prezentat la ședința intenționat , decizia Curții fiind amânată de 4 ori .

Adică , presiunea a fost , pentru ca decizia CCR sa se ia după ce ICCJ il va condamna pe Liviu Dragnea .

Incredibil ! Deci , iată ca ceea ce a spus Codrin Stefanescu la congresul Psd e adevărat , fostul judecator CCR confirma cu subiect și predicat ca pe de-o parte Liviu Dragnea a fost condamnat politic , fiind un deținut politic , iar pe de alta parte , sute de oameni au fost condamnati de completuri de 3 judecători ilegal constituite , fiind nevinovați .

Doamne Dumnezeule mare !

Astăzi CCR a admis conflictul constituțional și a decis ca a existat un conflict constituțional între parlament și ICCJ , privind constituirea ilegală a completurilor specializate de 3 judecători . De când așteptăm și eu și toti oamenii nevinovați aceasta decizie și câte presiuni au fost făcute ,ca decizia CCR sa nu se dea ,fiind amânată de 4 ori !

Cine au fost cei care au făcut presiuni asupra judecatorilor CCR ? Cine a stat in spatele condamnării politice a președintelui Liviu Dragnea ? A fost Iohanis , au fost oameni din servicii , au fost oare unii ambasadori , au fost servicii externe sau lideri europeni , sau chiar unii din partidul nostru ?

Pentru gravitatea acestei mărturii făcute de fostul judecator Petre Lazaroiu , cer public constituirea unei comisii de ancheta in Parlamentul României , care sa elucideze , cine a făcut presiuni asupra judecatorilor CCR, ca sa nu judece și sa amâne de 4 ori ,decizia asupra conflictului constituțional ,determinat de ilegalitatea constituirii completurilor de 3 judecători si dacă aceste presiuni și acest noncombat ,al unor judecători CCR ,au determinat condamnarea politica a președintelui Liviu Dragnea !

In același timp , in urma acestei decizii obligatorii ,a CCR , Parlamentul sau guvernul trebuie urgent sa găsească ,soluția repunerii in termen a proceselor in care au fost judecați și condamnati oameni , de către aceste completuri ilegal constituite , pentru ca acești justițiabili care se considera nevinovați sa poată beneficia de rejudecarea proceselor lor de alte completuri de 3 judecători, care sa fie legal constituite .

Ce zi ! Il felicit personal pe Florin Iordache , pentru abnegația cu care s-a luptat, pentru a dovedi ilegalitatea constituirii completurilor specializate de 3 judecători . Lupta noastră ,de 5 ani de zile , împotriva abuzurilor nu a fost in zadar , astăzi am câștigat o prima bătălie importantă , in războiul cu hidra oribila care a declanșat abuzurile abominabile in justiție și pentru a obține dreptatea pana la capăt . Mâine este o alta zi la fel de importantă .

Deputat Cătălin Rădulescu - Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK