Menu

Scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă cu privire la Mugur Isărescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_vio.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Stimată doamnă Viorica DĂNCILĂ

Președintele PSD
Primul MInistru al României

V-am adresat întrebarea sus-emnționată pentru a vă putea ruga ca, înainte de a decide eternizarea dlui Mugur ISĂRESCU în funcția de Guvernator al BNR-ului, să vă străduiți să aflați și dvs. răspunsul pe care - de fapt - îl cunoaște majoritatea covârșitoare a românilor preocupați / îngrijorați de lipsirea samavolnică, la comandă străină, cu complicitate pur românescă, a țării noastre de unul din cele mai importante instrumente de dezvoltare economică independentă și - mai ales - certă, respectiv de un sistem bancar propriu / național.

Considerăm că acest răspuns îl veți afla (și) din studierea alăturatei „„Fișe Documentare - băncile românești su fost distruse pe bază de plan, dar falimentarea lor s-a făcut cu „acte-n-regulă”.

În condițiile „supravegherii prudențiale” exercitate de super-competentul / ultra-profesionistul Mugur ISĂRESCU s-a obținut ceea-și doreau cu ardoare finanțele internaționale, respectiv ca piața financiară românescă să fie dominată exclusiv de băncile străine.

Spre deosebire de celelalte foste membre ale CAER, România este A C U M singura țară care nu mai are nicio bancă comercială / de investiții proprie !

Lipsite de concurență pe piața financiar-bancară românescă și sprijinite fățiș de dl Mugur ISĂRESCU, băncile străine din România înregistrează profituri mai mari decât cele obținute de băncile mamă, ceea ce le permite să expartieze O F I C I A L - anual în țările de origine cca 4-5 miliarde euro, fără a se implica sub vreo formă în finanțarea de proiecte românești de dezvoltare economică.

Sunt sau nu sunt reale zvonurile tot mai insistente potrivit cărora prin port-bagajele multor automobile cu înregistrare diplomatică s-ar transporta ilegal în străinătate tone. multe tone de euro ?

În acest fel, țările dezvoltate se îmbogățesc CONTINUU pe seama sărăcirii noastre CONSTANTE !

Dumneavoastră nu ați fost șocați de tupeul incredibil al dlui Mugur ISĂRESCU care ne-a servit acum vreo 10 - 12 ani minciuna gogonată că în România vor trebui să vină bănci străine, cât mai multe, pentru că România n-are bani de finanțare ?!
Care este - de fapt - acum situația ?

De ani de zile se vede că România - țara aia fără bani - finanțează băncile străine din România, și nicidecum invers, și că aceste bănci cel mult intermediază banii românilor, bani care - după afirmația mincinoasă a dlui Mugur ISĂRESCU - nu erau !

În această situație devastatoare pentru finanțele românești ne întrebăm și vă întrebăm dacă n-ar putea să intermedieze acești bani niște bănci românești ?

Vă rugăm să aveți în vedere că în acest sens am adresat Președintelui României, președinților celor două camere ale Parlamentului României, Primului Ministru al României și Procurorului General al României CHEMAREA - INVITAȚIA LA ASIGURAREA SECURITĂȚII FINANCIARE A ROMÂNIEI (Rugăm vedeți anexa).

Până în prezent nu am primit niciun răspuns (!?).

Nădăjduim că nu-l veți eterniza pe dl Mugur ISPRESCU în funcția de Guvernator al BNR-ului până nu veți examina cu atenția cuvenită acest memoriu al nostru și până nu vă veți îndeplini obligația care vă este impusă de art.291 alin. (1) și (2) C.p.p. (Sesizări făcute de persoane cu funcții de conducere) de a-l sesiza pe Procurorul General al României asupra ilegalităților săvârșite pentru a se obține distrugerea sistemului bancar românesc, în caz că acesta nu s-a auto-sesizat deja conform obligației care-i este impusă de art. 292 C.p.p. (Sesizare din oficiu).

Așteptăm cu mare interes să ne comunicați măsurile pe care le veți întreprinde, precum și soluția Procurorului General al României.

Vă mulțumim !

Cu deosebit respect,

Prof. Toma Bălășoiu
Una din miile de victime nevinovate ale ilegalităților săvârșite de Banca Națională a României pentru a face posibil falimentul fraudulos al Băncii Internaționale a Religiilor

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK