Menu

Ce se va întâmpla dacă românii vor primi ordin să părăsească România ?

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_ofiteri.jpg

 

 

 

 

 

 

Oricât ar părea de straniu, adevărul este că în România se experimentează modelul funcționării unei țări fără dictatură dar și fără democrație.

Sistemul se descurcă destul de bine și în lipsa votului popular, se vede că nu mai are nevoie de urne și încearcă să ne convingă de faptul că e inutil să mai mergem la alegeri.

Frauda de la europarlamentare a fost fără perdea și voturile false pentru UDMR au fost colectate la vedere tocmai ca să ne fie clar cum stau lucrurile. Procesele verbale falsificate au ieșit la iveală cu voia Sistemului care ne arată astfel că nu îi e frică de nimeni și de nimic.

Nu este singurul semnal că voința națiunii nu mai contează.

Vizitele ambasadorilor la Guvern, mesajele de pe site-urile ambasadelor, cinismul lui Juncker și Timmermans, grobianismul lui Iohannis cu privire la pesediști versus români, dezinvoltura cu care multinaționalele nu plătesc impozite, naturalețea cu care o instanță îl bagă al pușcărie a doua zi pe liderul partidului care a pierdut alegerile, acestea și multe altele demonstrează faptul că se merge până la limită.

În curând, ni se va spune că trebuie să părăsim România și să fim repartizați în diverse locuri de pe continent și sunt sigur că nu vom prostesta. Cel puțin aceasta este impresia pe care o lăsăm, de popor care se lasă dus la pieire.

Nu mai e mult, poate doar câteva decenii, până la momentul când cei care încă nu au plecat și nu lucrează pentru multinaționale vor primi, sub o formă sau alta, ordin să părăsească țara.

E prea bogată și frumoasă pentru a mai fi a noastră.

Mi-ar plăcea să bat câmpii, dar spectrul dispariției românilor, cel puțin a celor liberi, deja se arată. Ne distrugem și ne punem în jug cu o bucurie stranie de popor care și-a pierdut capacitatea de autoapărare.

Și se știe că înainte de a te pierde, Dumnezeu îți ia mințile.

Revenind la întrebare: ce se va întâmpla dacă românii vor primi ordin să părăsească România ?

Se pare că nimic special, unde-i ordin, cu plăcere.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK