Menu

Stilul casual sport în tendințele de primăvară-vară pentru încălțăminte

f_350_200_16777215_00_images_banner4_genti-piele-dama-1.jpg

 

 

 

 

 

 

Pentru cele care țin pasul cu trendurile, designerii și marile branduri încurajează deja prin stilul sport casual, prezent în ultimele colecții de încălțăminte. Sunt tipuri de încălțăminte ce permit confort maxim, stil cochet, echilibrând așadar cu pretențiile publicului. La ANNA CORI spre exemplu creațiile sunt în tonuri neutre sau calde, linii fine și mereu încălțăminte din piele, dar cu texturi diferite.

Colecția casual de la ANNA CORI

În colecţia de la ANNA CORI suntem surprinşi de linii fine, detalii puţine, de tipuri de pantofi de piele clasici.

Se pune accent pe confort și un stil care se potrivește oricând, pe timpul zilei, la ținute la fel de diverse. Spre exemplu pantofii cu toc pătrat, tip balerini, păstrează notele clasice cu detaliu central, de obicei o fundă. Cu piele întoarsă sau clasică, lucioși, balerinii sunt mereu o opțiune pentru orice femeie.

Se poartă la fel de mult și încălțămintea cu talpă înaltă, iar ANNA CORI nu duce lipsa de opțiuni. Unele modele sunt de tip flip in, ceea ce înseamnă că nu au închidere de niciun fel. Sunt un tip de pantofi tot mai doriți, cu un aer relaxat, ușor de purtat. Detaliile fac marile diferențe astfel că de la perforații decorative și până la catarame lucioase sau franjuri există variante care să încânte preferințele femeilor.

Nici culorile nu se lasă mai prejos. Sunt preferate ca de fiecare dată tonurile de negru sau nude, dar ANNA CORI aduce în prim plan și culorile sale unice; bronz, auriu, albastru lucios sau bordo sunt câteva dintre opțiunile care fac din paleta cromatică una unică, dar mai ales interesantă.

Colecția sport de încălțăminte de la ANNA CORI

În tedinţe sunt și pantofii sport, sport casual, ce se pot purta și fără șosete. Cei cu platformă, așa zișii ugly shoes, cu talpă robustă sunt de asemenea o apariție inedită. Cu talpa mai ciudată ca oricând, un design atipic, dar păstrând nota de confort, unele perechi de pantofi sport sunt o adevărată provocare - dacă mai era nevoie de spus că încălțămintea poate fi element vedetă, iată că acum astfel de pantofi demonstrează și confirmă această teorie.

În atenția publicului sunt de asemenea și pantofii sport deloc lipsiți de detalii atractive. De data aceasta pielea laminată este vedeta. În alte cazuri sunt combinate pielea întoarsă cu cea stretch lycra sau piele/material textil, ceea ce face ca încălțămintea sport să nu fie deloc una banală sau asociată doar ținutelor specifice.

Pentru adeptele stilului mai simplu se numără pantofii din linia STELLA. Sunt din piele naturală, cu un detaliu de tip fundă, cu textură simplă și elastic ascuns, ceea ce permite încălţarea mai ușoară și confortabilă.

Stilul autentic sport este redat mai degrabă de încălțămintea cu material stretch și cu bandă personalizată cu logo.

Colecția de accesorii

Orice tip de încălțăminte aleasă trebuie completat și de alte accesorii, printre care se numără gențile. Acestea deservesc unui scop practic, sunt până la urmă indispensabile. Pentru potriviri cromatice și nu numai între accesorii și încălțăminte, integrate în toată ținuta, ANNA CORI propune linia sa de genti piele dama ce ține cont de stilurile consacrate și de culorile originale cu care și-a obișnuit publicul.

În variantele elegante, plicurile lucioase sau simple sunt rafinate și merită alese. Colecțiile ANNA CORI dispun de numeroase variante de culoare pentru acest tipar. La trecerea de la eleganţă sublimă spre un stil mai relaxat se regăsesc gențile de umăr din piele, cu linii fine și bine definite, cele bicolore care au un mix de texturi de asemenea și baretă metalică. Printre cele interesante sunt gențile din piele de piton.

Nu lipsesc nici cele cu forme generoase, gențile de umăr ce se adaptează și stilului casual. Predomină tonurile clasice și mai ales opțiunile de negru, dar nu lipsesc nici cele pastel sau nuanțe interesante de verde, rossi, arancia, vinaccia etc.

Cert este că primăvara aceasta altele sunt stilurile dictate de trenduri și se pare că se impun cele neconvenționale sau tocmai clasicul și eleganţa sa.

În fond farmecul unor piese de acest gen, inclusiv al accesoriilor de acest tip, este pus în evidență și prin modul în care se integrează în ținute, prin mixul creat din punct de vedere al texturilor și culorilor.

Descoperă colecțiile deosebite de încălțăminte și accesorii în magazinele ANNA CORI din țară sau online.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK