Menu

Romii i-au spus: „Jeas Tuia Dragnea”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_romii.jpg

 

 

 

 

 

Reprezentanţii mai multor organizaţii ale romilor din România au cerut să voteze cu PSD şi Partida Romilor Vâlcea este de partea Guvernului.

Partida Romilor Vâlcea au 25 de filiale cu un număr de 17.000 de votanţi romii şi au adresat premierului în limba lor, romani, spunând „Jeas Tuia Dragnea”, adică “Mergem cu tine Dragnea ”, pentru că Guvernul a elaborat o strategie pentru îmbunătăţirea situaţiei etniei, iar la Vâlcea, cu PSD și cu Costi Rădulescu preşedinte CJ Vâlcea, care se implica şi dă o mână de ajutor acestora.

PNL Buican n-are o problemă cu romii, nu îi pasă.

Iuliana Moise, de la ALDE, este femeie de treabă.

Cu câtă experienţă avem noi, românii, și romii în “democraţie”, ştim că, într-un astfel de an, “nici iarba nu creşte”, decât dacă dă dispoziţie partidul aflat la guvernare. “Pâinea şi cuţitul” în astfel de momente se află la Palatul Victoria şi nu la Palatul Cotroceni

De la PNL şi PMP până la USR şi Cioloş sau Ponta, agitaţia e mare, dar felul în care se va aborda bătălia electorală e neclar.

Deocamdată doar la PSD se mişcă bine în apele electorale, în rest sunt chestiuni organizatorice, iar în 2020, vin alegerile generale şi locale. De rezultatele acestor alegeri depinde spre ce o va cârmi România!

Alexandru Diamant, Vocea Romilor

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK