Menu

În mod normal, PNL ar trebui să ia ZERO voturi

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_pnl.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu vă grăbiţi să consideraţi titlul acestui text ca fiind propagandistic, naiv sau absurd. Poate fi, cel mult, un titlu banal. Cred că orice om care judecă fără patimă va înţelege următorul raţionament.

PNL mizează pe Klaus Iohannis, se sprijină pe el şi îl sprijină. Totuşi, după cum ştiu toţi românii, Iohannis a obţinut o casă, cel puţin o casă, prin fals şi uz de fals, adevăr stabilit de o hotărâre judecătorească. Faptul că Justiţia nu a mers mai departe se datorează controlului pe care îl exercită infractorul, precum şi imunităţii, dar asta nu înseamnă că omul nu s-a îmbăgăţit prin comiterea unei infracţiuni.

Din motive care îmi scapă, unii români ascund în inconştient, refulează, scotomizează sau cum vreţi să spuneţi acest adevăr clar ca lumina zilei.

Cum să fii tu om normal şi să te înhăitezi cu unul care a furat o casă cu acte false ? Cum să fii lucid şi să votezi, în acest condiţii, cu PNL ?

Faptul că Iohannis, Rareş Bogdan şi Orban insistă pe ideea că alţii sunt penali, că alţii manipulează justiţia, fără să vadă bârna din ochiul lor, este ori o disonanţă cognitivă, ori o nesimţire cum nu s-a mai văzut.

Nici să scrii un articol mai sofisticat nu o poţi face pe acest subiect ordinar. Nici să aduci argumente în plus nu este cazul, fiindcă l-ar obnubila pe acesta, care este mai mult decât suficient.

Desigur, PNL nu va obţint ZERO voturi şi nici nu ar fi normal să se întâmple astfel. Unii români trebuie să voteze, din considerente istorice, cu liberalii, pentru că este un partid istoric şi nu trebuie să dispară. Din respect pentru istorie sau, pur şi simplu, din milă, PNL trebuie votat de un anumit număr de cetăţeni. Votul nu poate avea însă nicio legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi în partidul lui Iohannis.

Pentru ceea ce face astăzi PNL, merită ZERO voturi.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN