Menu

Ce hotărâri dau judecătorii care dau CLICK PE MUIEPSD ?

f_350_200_16777215_00_images_tribunalul_bucuresti.jpg

 

 

 

 

 

 

Se duce Onorata Instanţă la servici, la Tribunalul Bucureşti, se dezbracă de hainele de stradă, îmbracă roba şi caută să intre pe net.

Are de ales între mai multe reţele de wi-fi, iar prima care îi sare în faţă este muiepsd. Mai ales că Onorata Instanță poate a și participat la proteste contra PSD.

Onorata instanţă dă click pe muiepsd şi se conectează la reţea.

Întrebarea care se pune este ce faci când exact după ce te conectezi la muiepsd trebuie să judeci un inculpat de la PSD.

Îi dai condamnare, ce să faci, fiindcă aşa spune reţeaua.

Luăm chiar un caz de marţi. Georgiana Drăghici, soţia deputatului Mircea Drăghici, şeful campaniei electorale a PSD, a fost condamnată la 3 ani cu suspendare într-un dosar cu presupusul prejudiciu de 12.000 lei. Au fost date trei sentinţe de câte trei ani, în total, 9 ani cu suspendare, cam 1 an pentru 1100 de lei presupus prejudiciu.

Pai, nu e normal, dacă reţeaua spune muiepsd ? Asta spune reţeaua, asta faci, din moment ce aşa se cheamă reţeaua oficială de wi-fi a Tribunalului Bucureşti.

Din cât am putut citi, dosarul Georgianei Drăghici e o mizerie cu un prejudiciu total estimat în valoare a doua - trei salarii medii pe economie.

Dacă eu sunt revoltat, dacă orice om cu scaun la cap e revoltat, îi înţeleg cu atât mai mult revolta deputatului Mircea Drăghici care a scris pe Facebook următoarele:

”Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare – un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală. Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează...”

Nu pot, în context, să nu remarc și faptul că DNA a dat deja, de mult timp, chipurile pe surse, file din acest dosar subțire ca foaia de ceapă și pe care l-a burdușit de stenograme nerelevante și pline de frustrările unui personaj de doi bani din anturaj. Scopul ? Să umble la moralul victimei.

Noroc cu acești oameni, des și mult încercați de statul paralel, că au o determinare exemplară și spun că nu se vor lăsa călcați în picioare și puși la pământ, continuând să facă binele care atât de tare îi deranjează pe unii.

Despre ce hotărâri judecătorești vorbim din moment ce Onorata Instanță intră pe rețeaua muiepsd ? Vorba unei avocate : "Cum aș putea eu sa apăr un demnitar PSD într-o instanță a cărei rețea publică de internet este un slogan anti-PSD?"

Nu ai cum, mai ales că poate chiar instanța respectivă a fost pe la protestele anti PSD.

Când rețeaua de internet a Tribunalului se cheamă muiepsd, hotărârile judecătorești sunt tot muiepsd.

Logica elementară te obligă să gândești că așa stau lucrurile.

Fiindcă dacă rețeaua de net se chema forţapsd am fi zis exact invers.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK