Menu

Măsurile pe care le vor susţine europarlamentarii PSD pentru ENERGIE şi AFACERI INTERNE

f_350_200_16777215_00_images_banner4_psd-bruxelles-patrioti.jpg

 

 

 

 

 

 

Măsurile Europarlamentarilor PSD pentru ENERGIE

-Vom milita pentru eliminarea contractelor bilaterale la nivelul statelor membre pentru importul materiilor prime energetice și realizarea importului în baza principiului Uniunii Europene - ”piață unică” de energie - în vederea achiziției materiilor prime energetice în mod unitar, la un preț unic pentru toate statele membre.

-Vom sprijini interconectarea sistemelor naționale de transport de energie electrică și gaze naturale. România este interesată de prioritizarea proiectelor de interconectare a sistemelor naționale de transport energie electrică și gaze naturale la nivelul Uniunii Europene în vederea realizării unei piețe unice a energiei.

Măsurile Europarlamentarilor PSD pentru AFACERI INTERNE

-Vom lupta pentru aderarea României la Schengen. România respectă toate criteriile privind aderarea la spațiul Schengen. Aderarea României la spațiul Schengen este un drept ce trebuie respectat. Este timpul ca Uniunea Europeană să își asume o decizie politică dreaptă și corectă în acest sens. Să facem din Aderarea la spațiul Schengen o temă de consens național.

-Vom susține consolidarea securității frontierelor externe ale U.E. România asigură peste 2.000 de kilometri de frontieră externă și o face bine. Frontiere mai sigure înseamnă o Europă mai sigură. Susținem întărirea rolului FRONTEX și suntem pregătiți să contribuim cu capabilități suplimentare.

-Vom susține întărirea cooperării polițienești prin EUROPOL și a rolului nostru în această organizație de aplicare a legii. România are specialiști de top care merită să fie puși în valoare în funcții de decizie a EUROPOL. Confirmarea expertizei și profesionalismului Poliției Române în activitatea executivă a EUROPOL ne îndreptățește să deținem o funcție de decizie în cadrul board-ului de conducere.

-Vom continua eforturile pentru identificarea unor soluții echitabile privind gestionarea migrației, cu accent pe combaterea migrației ilegale. Iar principiile pe care le vom susţine sunt solidaritatea şi voluntariatul.

-Vom milita pentru implementarea cât mai rapidă a mecanismului european de protecţie civilă. Prin acest mecanism s-a stabilit înfiinţarea unor capacităţi tehnice şi logistice, la nivel european, pentru a sprijini statele membre în situaţii de urgenţă.

Material comandat de Partidul Social Democrat (PSD), CMF 41190008, Realizat de SC Smeoreanu Publicitate SRL

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK