Menu

”Se face POLITICĂ pe față în Tribunalul București”!?

f_350_200_16777215_00_images_banner4_TB.jpg

 

 

 

 

 

POLITICA IN TRIBUNALUL BUCURESTI – Revoltator: O retea publica WiFi activa in interiorul Tribunalului Bucuresti a fost denumita "muiepsd", scrie luju.ro.

Justitiabilii si avocatii care s-au aflat in instanta s-au alarmat cand au vazut ce retea de internet acopera zona.

Avocata Flavia Teodosiu, care o apara pe vice-premierul PSD Sevil Shhaideh, ne-a declarat: "Vom sesiza CSM si Inspectia Judiciara"

f_350_200_16777215_00_images_banner4_RETEA.jpg

Se face politica pe fata in Tribunalul Bucuresti!? Cel mai probabil niste angajati ai instantei – cetateni din zona #rezist cu mentalitate extremista – au simtit nevoia sa se exprime progresist, botezand o retea WiFi care activeaza pe zona interioara a Tribunalului Bucuresti cu "muiepsd" (vezi facsimil).

Un grup numeros de justitiabili si avocati au descoperit atrocitatea marti, 14 mai 2019, in jurul orelor pranzului, in sala nr. 239 de la etajul 2 al Tribunalului Bucuresti, sala in care s-a judecat procesul fostului vicepremier Sevil Shhaideh.

Este foarte posibil ca obscenitatea sa vina din parte unui IT-ist angajat la Tribunalul Bucuresti, si putem crede ca "opera" sa a fost imbratisata de multi dintre angajatii instantei.

Sustinem aceasta intrucat apare ca inexplicabil de ce factorii de raspundere din Tribunalul Bucuresti sau chiar angajatii carora le apare pe telefon reteaua publica a instantei nu au luat pozitie impotriva acestui act extremist care afecteaza increderea in actul de Justitie.

Avocat Flavia Teodosiu: "Cum as putea eu sa apar un demnitar PSD intr-o instanta a careia retea publica de internet este un slogan anti-PSD?"

Citiți mai departe AICI

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK