Menu

Rușine ! PNL şi USR au murdărit bucuria vâlcenilor la câştigarea Ligii Florilor. Mai vor voturi ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_scm_huiduieli.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu am fost prezent în Sala Sporturilor la ultimul meci al fetelor de la SCM Rm. Vâlcea, chiar dacă mi-aş fi dorit. Am lăsat locul unora mai pricepuţi la handbal şi mai capabili să facă galerie.

M-am uitat însă la televizor şi m-am bucurat enorm că Râmnicului îi merge bine şi pe acest plan, al handbalului, unde este iarăşi ce a fost mulţumită primarului Mircia Gutău, alături de care a venit preşedintele Constantin Rădulescu.

Presa de specialitate a subliniat şi rolul preşedintelui Florin Verigeanu şi al veteranului Petre Berbecaru.  La Vâlcea, toată lumea a tras în aceeași direcție, pentru binele echipei. Șase-șapte oameni, care au lucrat la SCM Rm. Vâlcea, au fost mai capabili decât "armata" din jurul formației din Capitală, spune Gazeta Sporturilor.

După ce a subliniat şi meritul antrenorului Pera, Gazeta spune:

„SCM Rm. Vâlcea a avut o atmosferă excelentă de performanță pe tot parcursul sezonului. Au fost și acolo certuri, tensiuni, dar antrenorii și conducerea clubului le-au aplanat întotdeauna. Fetele au fost prietene, cel puțin pe teren. Sau cel puțin asta au arătat. S-a format un grup puternic, unit, greu de destabilizat.”

La sfîrşit, Gazeta remarcă rolul suporterilor, arătând că vâlcenii se pricep la handbal şi au fost permanent alături de echipă.

În acest context, aflu că după meci indivizi de la PNL şi, probabil, de la USR au ţinut să îşi facă jocul lor obişnuit, adică să huiduie în sală.

Cu Gutău nu au îndrăznit, poate din respect, deşi eu cred că de frică.

Înţeleg că vizat a fost mai ales ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, vâlcean de origine.

Nesimţiţii nu se bucură de viaţă, de nimic, deci nici de faptul că Vâlcea a dat un ministru la tineret şi sport. În consecinţă, huiduie.

Desigur, violenţii aceştia nu ştiu sau nu vor să ştie că alături de Gutău, Rădulescu, Neaţă, a fost ministrul Bogdan Matei atunci când Primăria Rm. Vâlcea a preluat Arenele Traian de la Guvern pentru a le scoate din starea de ruină şi a le transforma într-o bijuterie.

PNL şi USR nu au pierdut aşadar prilejul de a se mai compromite o dată, murdărind bucuria suporterilor vâlceni la câştigarea Ligii Florilor.

Ruşinos.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK