Menu

Iorga omorât a doua oară

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Scena în care un grup de români aruncă bani pe jos pentru alt grup de români reprezintă tot ce am văzut mai josnic în ultimii 30 de ani.

Veţi spune că mineriadele au fost mai josnice, dar vă contrazic, fiindcă una e crima, una e datul în cap cu parul, alta e însă josnicia sinonimă cu mârşăvia, infamia, abjecţia şi lipsa de scrupule.
Minerii nu ar fi fost capabili să arunce bani pe jos nici măcar cerşetorilor din faţa unei biserici, în vreme ce pe indivizii de la Iaşi îi cred oricând capabili să pună mâna pe par şi să le dea în cap „slugilor lui Dragnea”.

Situaţia nu suferă nuanţe de interpretare, ci spune clar că printre susţinătorii lui Iohannis se află mulţi dintre cei fără Dumnezeu.

De la bunicii mei ştiu că pâinea nu se aruncă la gunoi, iar banii găsiţi nu se lasă în ţărână. De altminteri, acesta este motivul pentru care acel om şi-a îndoit şalele pentru a ridica de pe jos bancnota, este vorba despre respectul faţă de sudoarea care a fost încorporată în hârtia de 1 leu de acela care a muncit-o primul în mod autentic.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK