Menu

Un viral de pe net. CITIȚI, COPIAȚI ȘI DISTRIBUIȚI. NEAPĂRAT. MUSAI ! 26 MAI !!!ATENȚIE!!!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_alegeri_partiale_valcea.jpg

 

 

 

 

 

Conform Biroului Electoral Central, responsabilii procesului de votare AU OBLIGAȚIA SĂ VĂ INFORMEZE ASUPRA BULETINELOR DE VOT! La intrarea în secția de votare, e posibil să se afle un operator de tabletă. Dacă va fi, lui i se va preda buletinul/cartea de identitate și tot atunci trebuie spus dacă votezi la europarlamentare, la referendum sau la ambele tipuri de scrutin. Deci atunci trebuie spus că vrem sa votam doar la europarlamentare.

Operatorul de tableta selectează apoi tipul de scrutin, scanează buletinul, îl dă președintelui secției de votare, iar aceasta îl dă mai departe celor din biroul secției de votare, corespunzător listei pe care trebuie semnat de către alegător. Deci OPȚIUNEA DE A VOTA DOAR LA UN TIP DE SCRUTIN SE FACE LA OPERATORUL DE LA TABLETĂ. (Dacă nu va fi, procesul de votate este cel știut.)

În 26 mai avem două runde de alegeri cu mize diferite: ☆ ALEGERILE EUROPARLAMENTARE ☆ referendumul lui Ioha ● NU TREBUIE SĂ SEMNAȚI NIMIC ÎNAINTE DE A AVEA TOATE INFORMAȚIILE ASUPRA LISTELOR CARE VĂ SUNT PREZENTATE, PENTRU A FI SEMNATE! ● PUNEȚI ÎNTREBĂRI ȘI NUMAI CÂND SUNTEȚI LĂMURIȚI CARE ESTE LISTA PENTRU EUROPARLAMENTARE ȘI CARE ESTE PENTRU REFERENDUM, SEMNAȚI ȘI RIDICAȚI BULETINUL DE VOT PENTRU EUROPARLAMENTARE (eu voi refuza să semnez lista și să votez pt referendumul ăstuia cu "n"-șpe întrebări și voi cere să se tragă o linie în dreptul numelui meu pe lista pt. referendum - astfel mă voi asigura că nu va vota nimeni în contul meu)

Dacă cumva, SEMNAȚI LISTA pt. REFERENDUM, pt că ați primit informații greșite, NU RIDICAȚI BULETINUL DE VOT. CHEMAȚI PREȘEDINTELE SECȚIEI DE VOTARE și explicați situația. Dacă nu vreți să votați pt referendum în dreptul numelui dumneavoastră pe lista pt referendum trageți o liniuță ca să nu poată semna și vota altcineva in contul dumneavoastră. (De la o doamnă care va fi în secția de vot și care a primit astfel de indicații) AVETI DREPTUL SĂ REFUZAȚI BULETINUL DE VOT PT REFERENDUM. ●PRIN SEMNAREA LISTEI ȘI RIDICAREA BULETINULUI DE VOT PENTRU REFERENDUM, VEȚI AJUTA LA VALIDAREA REFERENDUMULUI, CHIAR DACĂ PUNETI 7 ȘTAMPILE SAU ÎI TRIMIȚI "OPINII POLITICE" SAU VOTAȚI "NU". DECI, NU SEMNAȚI LISTA ȘI NU RIDICAȚI BULETINUL DE VOT PENTRU REFERENDUM. AVEȚI DREPTUL SĂ REFUZAȚI. IN ROMANIA, VOTUL NU ESTE OBLIGATORIU - de aceea procentul celor care votează este mic.

ATENȚIE!!! Cei de la USR SUNT INSTRUIȚI să forțeze sau să păcălească persoanele în vârstă și să le determine să semneze pe lista de referendum. NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE ACEASTĂ TENTATIVĂ MÂRȘAVĂ DE A INFLUENȚA REZULTATELE ALEGERILOR ȘI A-I LEGITMA ăstuia ȘI GĂȘTII LUI O POSIBILĂ LOVITURĂ DE STAT CA CEA DIN 2015, LOVITURĂ ANUNȚATĂ CHIAR DE ăsta ȘI "PARTIDUL MEU"!

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK