Menu

Scene penibile cu Sigfried Mureșan la Pitești. Ce rușine !

f_350_200_16777215_00_images_muresan_siegfried.jpg

 

 

 

 

 

 

Siegfried Mureșan, al doilea după Rareș Bogdan pe lista PNL, s-a purtat ca un golan la Pitești.

După ce a ieșit de la emisiunea unei televiziuni locale, europarlamentarul lui pește îi povestea unui ziarist cum l-a făcut el zob pe primarul PSD din Mioveni, Ion Georgescu.

„Uite aşa l-am tocat”, a zis acest fante de Bruxelles, făcând gestul acela când dai cu tocătorul în vinete coapte. „Îmi vorbeşte el mie de fonduri europene ? Mie ?” a continuat Mureşan.

N-aş fi zis nimic dacă Ion Georgescu nu ar fi gata să inaugureze în Mioveni un spital de nivel european, dar a avut și multe investiții importante făcute cu fonduri europene (podul de peste Râul Argeșelul, străzi, iluminat stradal etc). Lui Ion Georgescu îi dă lecţii Siegfried ăsta? Ce jenant !

Apoi, să zicem că primarul nu ar fiu ştiut cum e cu fondurile europene. Ok. Europarlamentarul ar fi trebuit să îi arate disponibilitatea de a-l ajuta, doar e un primar din România, nu să să bucure că îl toacă în direct.

Asta e felul lor de a fi, ţi se face şi scârbă. Plus că Sigfried a început să vorbească cu accent nemţesc, la cât s-o fi giugiulit cu Manfred Weber. Face ca Hilde Brandl: inainteeee, inainteee !

Ion Georgescu a ridicat la Mioveni un spital de top şi o catedrală uriaşă. Fantele nu a ridicat nimic, nicăieri, dar toacă mărunt.

Cu ăştia mergem la Parlamentul European ?

Întreb şi eu.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK