Menu

Această capitală de județ va fi locul 1 pentru PSD la europarlamentare

f_350_200_16777215_00_images_ramnicu_valcea_din_drona.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu vorbesc despre Craiova, nici despre Slatina. Vorbesc despre...Vă spun imediat.

PSD are aici un stil pe care nu cred că îl regăsești în alte părți, un mod deschis și apropiat de a discuta cu oamenii, fie ei cine or fi. Tot aici, PSD are o relație cu presa cum nu mai există în țară, una bazată pe sinceritate și comunicare permanentă. Și tot aici, oamenii politici ai PSD nu lasă nicio clipă impresia că ar fi Ciuma Roșie, sunt serioși, modești, normali.

f_350_200_16777215_00_images_radulescu_gutau_campanie.jpg

 

 

 

 

 

Ei bine, cui are i se mai dă, cui nu are i se mai ia. Fiindcă are aceste argumente, PSD are aici și noroc, fiindcă președintele Rădulescu a format Alianța Binelui cu PER-ul reprezentat de unul dintre cei mai performanți primari din țară, Mircia Gutău. Acest Gutău, victimă a statului paralel, este cel mai popular om din istoria orașului.

Apoi, aici PNL e mort, are un lider compromis, iar USR nu se vede, fiindcă băieții au ifose, nu talent politic și de comunicare. Ponta ? Spre zero, fiindcă PSD nu a avut și nu are dizidenți în zonă.

Desigur, cele mai mari investiții din aceeași istorie au fost realizate în perioada guvernării PSD – ALDE, atât în municipiu, cât și în județ.

Pariul meu este că, între capitalele de județ, pe locul 1 pentru PSD la europarlamentare va fi municipiul Râmnicu Vâlcea, iar Vâlcea va fi pe podium.

Țineți pariul ?

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK