Menu

Cele mai căutate destinaţii de vacanţă printre români

f_350_200_16777215_00_images_banner3_ikatursimro.jpg

 

 

 

 

 

În ultimii ani a crescut apetenţa românilor pentru vacanţele în destinaţii exotice, pe plaje cu nisip alb şi fin sau în ţări cu vegetaţie luxuriantă. Este şi firesc, având în vedere că ofertele pentru un sejur exotic sunt acum atât pentru cei cu venituri mari, cât şi pentru cei cu venituri medii, dar care îşi doresc să viziteze şi locuri mai îndepărtate şi ieşite din decorul clasic.

Cele mai căutate destinaţii pentru un sejur exotic

Specialiştii de la IKATURISM un top al celor mai căutate destinaţii din această vară, iar printre acestea se numără Cuba, Mauritius şi Bali.

Când spui Cuba spui Caraibe, spui ritmuri de salsa şi aromă de trabuc, spui clădiri colorate şi romantism. Este o ţară fascinantă, iar una dintre cele mai mari şi mai exclusiviste staţiuni din Caraibe se află aici. Varadero are plaje curate, apă caldă şi de o culoare tulburătoare, peşteri şi insule virgine. Un sejur de 7 nopţi, cu avion şi toate taxele incluse începe de la 1360 de euro de persoană şi îţi oferă acces la toate frumuseţile Cubei.

Bali şi-a căpătat renumele de unul dintre cele mai romantice locuri de pe pământ în urma celebrului film „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”. Dar Bali este mai mult de atât. Peste 20.000 de temple se găsesc pe insulele din arhipelag, vegetaţia luxuriantă, vulcanii activi şi plajele dedicate surferilor dau zonei o aromă nemaiîntâlnită. Un sejur de 10 nopţi în Ubud şi la plajă începe de la 1065 de euro de persoană.

Mauritius este o insulă de origine vulcanică, din largul coastelor africane, cu plaje spectaculoase, cu hoteluri primitoare şi piscine seducătoare. Pe fundul oceanului sunt corali şi peşti viu coloraţi, aşa că zona este ideală şi pentru amatorii de snorkeling. Mai mult, fiind în interiorul barierei de corali, în apele oceanului nu pătrund rechini sau alte vietăţi periculoase. Un sejur de 9 nopţi, demipensiune, cu avion şi taxe incluse porneşte de la 1145 de euro de persoană.

Oferte sejur exotic pentru cei interesați se găsesc pe ikaturism.ro.

Thailanda continuă să fascineze o mulţime de oameni şi pe bună dreptate. Peisajele idilice, preţurile mici şi mâncarea delicioasă sunt doar câteva dintre lucrurile care au transformat-o într-o destinaţie de neratat.
Phuket-ul este partea sofisticată a Thailandei şi poate şi cea mai căutată staţiune. Găseşti aici resorturi stilate, restaurante cochete, plaje generoase, dar şi viaţă de noapte activă. O vacanţă de 7 nopţi începe de la 790 de euro.

O altă destinaţie preferată de turiştii români în Thailanda este Krabi. Ascuns printre mangrove, oraşul este una dintre cele mai spectaculoase zone, cu junglă luxuriantă şi plantaţii întinse de palmieri şi banani. Găseşti plaje ca-n poveşti, dar şi pereţi de escaladă pentru cei aventuroşi din fire. Un sejur de 7 nopţi în Krabi începe de la 720 de euro.

Dubai şi Maldive sunt şi ele în top când vine vorba de sejururi exotice. Dubai, supranumit şi Oraşul Aurului, îţi va oferi un amestec rar de cultură, istorie, shopping şi relaxare. Maldivele sunt cunoscute ca un paradis tropical, cu oportunităţi de plajă pe insule pustii, scufundări printre corali şi peşti exotici şi vedere liberă la balene şi delfini.

Un sejur de 7 nopţi porneşte de la 1770 de euro de persoană.

Descoperă oferte irezistibile de vacanță pe ikaturism.ro.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK