Menu

Graţie DNA, am aflat şi noi cum locuieşte Mircea Drăghici. Sincer, se putea şi mai bine

f_350_200_16777215_00_images_banner1_draghici_casa_incredibil_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Mulţumită DNA, care l-a acuzat pe deputatul PSD Mircea Drăghici că are o vilă în Pipera, am putut afla unde locuieşte omul cu adevărat.

Are şi DNA părţile sale bune, fiindcă astfel îl vedem pe deputatul şi trezorierul celui mai mare partid din România ieşind cu servieta dintr-o scară de bloc, unde are un apartament la ultimul etaj.

“Celebra casă din Pipera e de fapt un bloc, în care am închiriat la ultimul etaj un apartament! Cât de sadic să fiu să-mi chinui copiii zilnic pe scări, fără lift, când toată presa urlă că am în proprietate o vilă cumpărată cu banii de la partid! Asta în caz că dorește cineva să cunoască adevărul...” scrie şi ilustrează pe Facebook Mircea Drăghici.

Unde sunt vila, piscina, şemineul, terenul de tenis, chioşcul de vară ? Nicăieri, doar în imaginaţia procurorilor care intră şi ei în campania electorală, fiindcă aşa a fost pe vremea lui Băsescu şi este pe vremea lui Iohannis.

Despre locuinţa deputatului cu 4 copii, dintre care doi foarte mici, pe care soţia trebuie să îi urce la ultimul etaj, aş spune încă ceva şi anume că stă mai prost decât mulţi dintre români şi la rând cu alţi români.

Totuşi, există un imobil în Pipera. De fapt, sunt zeci, sute de imobile în Pipera, iar Mircea Drăghici explică pentru toţi haterii.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_draghici_casa_incredibil_1.jpg

 

 

 

“În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?” spune Drăghici.

Acum, să ne legăm de maşină. E second-hand, e băgată pe gât de partid şi e luată în rate.

“Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate! “ precizează Mircea Drăghici.

Şi aici aş spune că mulţi români au maşini mai noi şi mai bune.

Oricum, DNA, cu acuzaţiile sale electorale şi cu logica sa aberantă mi-a arătat cam care este nivelul de trai al familiei Drăghici.

E ok, se putea însă şi mai bine, dar oamenii sunt tineri.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK