Menu

Ăsta-mi eşti, Rareş Bogdan ! Bombă despre afaceri cu statul ale lui Mister No. 1

f_350_200_16777215_00_images_rares_bogdan_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ipocrizia lui Rareş Bogdan este cât Everestul.

Mister No. 1 are contracte de sute de mii de euro din bani publici: 127.000 de euro de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca, 23.000 de euro de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, 2300 de euro de la ARCUB, 308.000 de euro de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, dezvăluie Sorina Matei.

„Având în vedere numărul contractelor şi instituţilor contractante şi lipsa de răspunsuri (ce au depăşit termenele legale) ale unora dintre instituţiile sau companiile de stat din România ( chestionate toate în baza legii 544/2001 privind accesul la informaţiile de interes public despre contractele din bani publici oferite firmelor lui Rareş Bogdan), datele sunt prezentate în funcţie de domeniile de activitate ale instituţiilor şi companiilor respective şi în raport de sosirea răspunsurilor la solicitările legale”, scrie Sorina Matei.
________________________________________

Familia Rareş Bogdan are 13 firme cu activităţi diverse. 7 firme falimentare şi insolvente, 6 în funcţiune. Trend Communication, firma de publicitate, PR şi consultanţă a lui Rareş Bogdan cu cifră de afaceri netă de aproape 1 milion de euro.

Acum, închipuiţi-vă că cineva, de pildă Rize Project, ar fi scos la iveală asemenea date despre Dragnea. Poate unii vin cu picioarele pe pământ.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK