Menu

Fostul șef SRI Prahova trimis în judecată pe ascuns. A omorat o tânără peste care a dat cu mașina

f_350_200_16777215_00_images_banner3_accident_sri.jpg

 

 

 

 

 

La mai bine de un an de la accidentul mortal pe care l-a produs, fostul sef al SRI Prahova, colonelul Silviu Deatcu, a fost trimis in judecata. Pe sest, fara ca romanii sa fie informati, scrie luju.ro.

Desi interesul opiniei publice pentru acest caz a fost maxim inca din 18 decembrie 2017, atunci cand Deatcu a lovit cu masina o femeie in timp ce aceasta traversa strada, anchetatorii au fost extrem de retinuti in a furniza informatii pe timpul instrumentarii cauzei, ca si cum ar fi dorit sa tina totul la secret, o posibila explicatie fiind, credem noi, functia ocupata de Silviu Deatcu. La fel au procedat procurorii si in momentul trimiterii in judecata a fostului sef al SRI Prahova.

In pofida faptului ca PICCJ informeaza prin comunicate de presa finalizarea unui rechizitoriu si trimiterea la instanta, in cazul de fata lucrurile au stat cu totul altfel.

Colonelul Deatcu a fost trimis in judecata pe ascuns, fara ca respectivul dosar sa fie mediatizat si masura luata sa fie anuntata de procurorii militari pe site-ul PICCJ.

Dosarul a fost inregistrat pe rolul Tribunalului Militar Bucuresti, aflandu-se in faza de camera preliminara, Serviciul Roman de Informatii fiind parte responsabila civilmente.


S-a evaporat a doua acuzatie?

Pe de alta parte, observam un lucru extrem de interesant. Si anume ca acuzatia de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului a disparut. Cel putin daca avem in vedere informatiile existente pe portalul Tribunalului Militar Bucuresti, la obiectul dosarului.

Citește mai departe AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK