Menu

Ludovic Orban i-a luat de proşti pe ziariştii din Piteşti

f_350_200_16777215_00_images_orban_pitesti.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ludovic Orban i-a luat de proşti pe ziariştii din Piteşti, folosind, la o conferinţa de presă derulată vineri, toate poncifele posibile.

Liderul liberal a mers din slogan în slogan şi ar fi meritat să se ridice cineva si să îl întrebe dacă în afară de înjurături la adresa PSD, mai are ceva de zis, eventual despre cum ar trebui guvernată România. Nu i-a zis nimeni asta, ziariştii din Argeş au bun simţ.

De remarcat, printre altele, ideea pentru idioţi că PNL este singurul partid care face şi drege.

De observat că Orban a comis o gafă, spunând că din cauza PSD Piteştii pierd un miliar de euro din buget. Nu ştie cât are municipiul buget, putea să se uite pe google.

O greşeală de exprimare pe care nu l-aş fi băgat-o în seamă dacă nu s-ar fi tot bătut monedă despre cum vorbeşte Viorica Dăncilă. Cică „România să fie tratat (sic!) ca partener egal.”

Ludovic a zis că PNL are un parteneriat solid cu Iohannis. Parcă preşedintele era apolitic, ori a schimbat Sică Mandolină Constituţia ? În fine, ştiam de mult că românii nu mai au preşedinte.

A mai spus că peste 80% dintre români consideră că PSD este ciuma roşie. De ce bagi în ele, Orban ? Ne iei de proşti ?

A mai zis ceva despre istoria post-revoluţionară. Păi nu zice Lazăr că a fost lovitură de stat ? Deci, se zice istoria post-loviluţionară, Ludovice !

Pe final omul s-a luat de Cătălin Rădulescu zicând că nu stă la Simfonia Lalelelor lângă Rădulescu – Mitralieră. Păi mai bine Mitralieră decât Mandolină, nu-i aşa ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK