Menu

Cineva se joacă de-a arestarea lui Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_congresul_socialistilor.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Crede cineva că dacă Liviu Dragnea ar fi fost condamnat sau acuzat pentru luare sau dare de mită, pentru evaziune fiscală, avere nedeclarată şi obţinută ilicit, ar mai fi fost vreun român întreg la minte care să îi ia apărarea ? Ar mai fi existat vreo postare favorabilă pe Facebook ? Ar mai fi ieşit lumea la vreun miting la care ar fi participat acest om ?

Niciodată !

Numai că Liviu Dragnea a fost condamnat pentru un referendum care oricum nu a fost validat şi pentru programul de muncă al unor funcţionare cărora nu le era şef.

Concluzia este că Statul Paralel a înnebunit ţara cu fake news cu manevrele lui criminale scornite în laboratoare locale şi internaţionale.

Niciodată nu s-a jucat cineva mai mult cu mintea românilor.

Au ajuns lideri de partid împiedicaţi de DNA să participe la alegeri să vorbească despre Dragnea penalul, să rostească penalul, penalul în mod obsesivo-fobic, ca nişte oameni posedaţi, cu toate că ştiu şi ei cum stau lucrurile.

Au ajuns partide care au sute de primari cu dosare la DNA sau ANI, majoritatea instrumentate de SRI, să îi facă gelerie şefei lui Porcocală.
Au ajuns să aibă pretenţiii la voturi din partea românilor partide fantomă, vizibil scornite de servicii, cu o ideologie demnă de pubele.

Incredibil !

Ziare serioase, pe care le luam întotdeaunaîn calcul, au ajuns să scrie că Dragnea a devalizat România, fără să i se găsească acestui om vreun ban în vreun cont care să nu poată fi justificat. Şi sunt sigur că Dragnea a fost cel mai verificat cetăţean al ţării, dacă i-au găsit doar nişte chemări la vot şi două cucoane navestiste, atunci mai mult ca sigur că e curat.

Acum, vine bulgarul Stanishev, fost de vreo două ori premierul unei ţări în care Mafia îşi face de cap, şi ajuns şef la Socialişti, să dea lecţii de anticorupţie României.

În martie 2012, s- a descoperit că lobby-stul austriac Peter Hochegger a primit aproape 1,5 milioane de euro de la fostul guvern de coaliție tripartită pentru o campanie dubioasă, menită să stimuleze imaginea Bulgariei în străinătate. Un raport a indicat că o parte din suma plătită companiei lui Hochegger s-a întors la agenția de PR deținută de Monika Yanova, soția premierului Serghei Stanishev.

Aşa vă place anticorupţia ?
Este clar ca bună ziua că şi dacă nu ar fi, pe Dragnea îl fac alţii erou, cei care sunt nemulţumiţi că va creşte costul forţei de muncă în România, că redevenţele cresc şi ele, că agricultura face recorduri şi ameninţă că le va doborî, că ni se întorc medicii acasă, că există programe sociale cu care românii se obşnuiesc şi pe care le vor continua.

Etc. Etc.

Îl fac unii erou pe Dragnea încerdând să îl doboare fiindcă merge cu SUA, fiindcă vrea să mute ambasada aceea, fiindcă, dacă mai stă mult la guvernare, PSD va căpăta un credit intern şi extern atât de mare, încât nu vor mai putea aplica toate tehnicile coloniale.

Nu ştiu dacă vor reuşi să îl bage pe Dragnea la puşcărie, cu toate că unii din presă jură că miercuri spre joi au zbârnâit telefoanele care să amâne iar apoi să răstoarne la CCR o decizie logică, deşi generatoare de mult deranj. Ştiu însă că, în orice condiţii, românii au aflat deja că se poate construi ceva, că acei corifei de la Bruxelles nu sunt ce par a fi, că există un drum şi pentru această ţară.

Vom vedea ce va fi, România este pusă pe muchie de cuţit, dar dacă este să învăţăm din adevărurile istoriei noastre, pe care tot vor unii să o ascundă, până la urmă binele şi adevărul vor învinge.

Cine se joacă de-a arestarea lui Dragnea nu ştie cum va reacţiona poporul român.

La urne, desigur.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK