Menu

Lovitură de stat pe 15 aprilie ?

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_asasinat_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Scenariul potrivit căruia pe 15 aprilie va avea loc o lovitură de stat este justificat dar nu va fi pus în aplicare.

Justificarea o argumentează Răzvan Savaliuc.

”Acesta este un joc concertat, de afară, bine pus în practică de circa 1 lună de zile”, spune Savaliuc. ”Au ieșit toți mai marii UE și ne-au pus la zid fără să fi făcut ceva România, fără ca Guvernul să dat vreo ordonanță, ne-au dojenit dinainte să se fi întâmplat ceva - în paralel cu ieșirile publice extrem de violente și grobiene ale președintelui Klaus Iohannis”.

De ce toate astea, care este scopul: Iată de ce, spune Răzvan Savaliuc, ”există un interes major”:

”Pe 15 aprilie - când are ultim termen, se pare, Liviu Dragnea la completul de 5 - să se creeze o presiune atât de mare încât judecătorii de acolo să fie constrânși să dea condamnarea și astfel să se întâmple un fel de lovitură de stat”, spune Savaliuc.

Într-un fel, se va petrece ceea ce s-a întâmplat în cazul Ponta, după Colectiv, e de părere Savaliuc, dar vor fi mici modificări.

”Imediat după ce Liviu Dragnea ar fi condamnat, în țară să se pornească așa, niște mișcări – interne, externe – și să fie dat jos Guvernul, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Ponta, imediat după tragedia de la Colectiv”, spune jurnalistul. ”Acesta-i jocul, de asta sunt ieșirile (liderilor UE) – miza este dărâmarea guvernului PSD, pe care și-o doresc toate țările europene, care și-au arogat dreptul de a ne monitoriza și de a ne da lecții de bună purtare”.
”Toți îți doresc ca Dragnea să fie condamnat în 15 aprilie și vor să prevină ca nu cumva să se dea Ordonanță care să-l facă scăpat”, spune Savaliuc, subliniind că ”ei au planul să dărâme această Coaliție, să-i aducă la putere pe peneliști cu useriștii”.

Dar ministrul Tudorel Toader, va da Ordonanța, și el îl vrea pe Dragnea condamnat?

”Tudorel Toader vrea să nu se riște cu nimic - Tudorel vrea să fie... călduț”, a răspuns sec Răzvan Savaliuc, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Atât de bine articulat este acest scenariu , încât aproape că îl şi vezi pus în aplicare.

Din fericire, societatea românească a fost adusă în pragul erupţiei şi orice plan diabolic poate duce la ceea ce nici prin cap nu trebuie să ne treacă.

Aşa stând lucrurile, nu se pune problema arestării lui Liviu Dragnea.

Citiţi toate argumentele AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK