Menu

Maria şi Ion Tudor au dăruit Râmnicului RAMADA

f_350_200_16777215_00_images_ramada_inaugurare_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Trăiesc cel mai fericit moment de când sunt primar, a spus miercuri seara Mircia Gutău la inaugurarea Hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea.

Gutău, om echilibrat, care nu se entuziasmează uşor, ştie ce spune. Hotelul Ramada, fondat de Maria şi Ion Tudor, una dintre cele mai serioase familii din mediul de afaceri din România, este un simbol al intrării municipiului Râmnicu Vâlcea în zona modernităţii planetare. Având Ramada în centru, oraşul capătă un grad superior de civilizaţie.

Ctitoria a fost realizată în stilul familiei Tudor, adică discret, cu modestie şi muncă multă. Nu întâmplător, cel mai bun discurs la inaugurare i-a aparţinut lui Ion Todor care a vorbit despre spiritul comunităţii, despre dialog şi înţelegere, despre umanismul fără de care nimic bun nu poate exista. Recepţia inaugurală a fost exact în această tonalitate, respectiv caldă, fără nimic retoric, respectându-i implicit şi pe cei care nu vor locui niciodată în acest hotel – ramură. Fiindcă acesta este sensul cuvântului Ramada.

Plusul adus de Ramada Râmnicului a fost perfect sesizat şi de preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. Acesta a anunţat că hotelul stimulează modernizarea şi pe această cale vor merge şi clădirile CJ şi Policlinicii cu plată.

O prezenţă spirituală discretă şi, dacă se poate spune, elegantă în sobrietate, a fost cea a IPS Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului. De altfel, vorbele Arhiepiscopului, precum că Râmnicului este locul unde a pus Dumnezeu degetul, au fost citate în alocuţiunile vorbitorilor.

Ramada a fost construit la Râmnicu Vâlcea, la cel mai bun nivel de calitate, cu o firmă – Ralunic – din Vâlcea, o formă subtilă de patriotism naţional şi local al familiei Tudor.

Maria şi Ion Tudor au dăruit Râmnicului Ramada cu preţuirea discretă cu care faci un cadou scump unui prieten drag.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK