Menu

Când procurorul general are mentalităţi de torţionar, unii subalterni gândesc şi ei totalitar

f_350_200_16777215_00_images_banner1_draghici_mircea.jpg

 

 

 

 

 

 

Când procurorul general colaborează cu torţionarii, subalternii nu înţeleg libertatea de a lua decizii în economia privată.

Am citit de câteva ori comunicatul DNA cu privire la urmărirea penală declanşată împotriva trezorierului PSD, deputatul Mircea Drăghici, şi am înţeles doar că un procuror vrea să decidă el ce contracte să încheie şi pe ce perioadă să le încheie PSD cu banii din trezoreria lui.

Nu este pentru prima oară, ci o zecea mia oară când procurorii dovedesc că nu au ieşit din mentalităţile statului centralizat.

Am văzut procurori care contestă oprtunitatea unei tranzacţii, pe alţii care contestă preţul vânzării unui bun de la părinţi la copii, tot felul de aberaţii.

Oricum, nu se înţelege din comunicat ce faptă gravă sau mai puţin gravă ar fi comis Mircea Drăghici, aşa încât rămâne cum am stabilit. Când procurorul general are mentalităţi totalitare, unii dintre subalterni vor să îi urmeze exemplul.

Iar dacă mai ţinem seama şi de faptul că se apropie campania electorală, înţelesul lucrurilor e clar şi complet.

Să nu uităm, în plus, faptul că acelaşi DNA l-a trimis în judecată pe Mircea Drăghici, iar ÎCCJ a decis, după 7 ani de calvar, că fapta nu există.

Mai mult ca asigur, nici acum fapta nu există, doar manevrele politice ale DNA există.

Criterii Naţionale

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK