Menu

Ludovic Orban, martir creştin

f_350_200_16777215_00_images_orban_udrea_cocos.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai ipocrite declaraţii politice a dat-o astăzi Sică Mandolină la Cluj – Napoca. Să vedem ce e zis.

„Am deschis dimineață televizorul și nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paștelui, orice român credincios, care respectă tradiția, care își respectă semenii știe că în postul Paștelui nu se fac nunți. Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie, toți cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus și au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția bisericii și care țin în această perioadă postul Paștelui. Ăștia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România”, a spus Ludovic Orban, la Cluj.

Evident, Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda făceau mai bine dacă nu dădeau petrecerea în post, cu toate că este de remarcat că au făcut căsătoria civilă şi religioasă de Dragobete.

Problema este că un creştin adevărat ar fi transmis mai întâi o urare familiei, nu ar fi sărit să o beştelească, folosind ideea creştină a postului în scop politic.

Dacă este să discutăm în spirit creştin, Sică a păcătuit mai mult decât cei de la nunta pesedistă, făcând pe judecătorul, în locul lui Dumnezeu.

Cu chipul lui isteţ de oaie creaţă, vorba lui Eminescu, Sică a pozat în martirul creştin pe o scenă de campanie electorală.

În fond, cam asta înseamnă să fii păgân.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK