Menu

O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

Sincer să fiu, îmi e frică de USR – PLUS. Simt în vorbele lor un ecou al discursurilor lui Corneliu Zelea Codreanu care voia să facă „o Românie frumoasã si mândrã ca soarele sfânt de pe cer”.
Dar chiar şi Corneliu Zelea Codreanu ar fi invidios pe Andrei Caramitru, care a spus că trebuie construit în fiecare județ un muzeu al luptei anti-comuniste și un muzeu al luptei anti-corupție, iar elevii și bugetarii să fie obligați „să petreacă OBLIGATORIU 2 zile pe an acolo. În plus – în toate școlile – cursuri obligatorii despre anti-comunism, anti-corupție și educație civică, date de ONG-uri cu oameni cu experiență”, a scris Caramitru pe Facebook, adăugând că planul poate fi pus în practică „după ce scăpăm de javrele astea penale”.
Aşa cum Zelea Codreanu îi caracteriza pe politicieni, o face Caramitru Junior cu referire la judecătorii CCR care ar fi ”o șleahtă de mizerabili filoruși” și ”nenorociți”.
Starul în ascensiune Oana Bogdan, roata motrice a PLUS, spune că „un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate (...) Am fi mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK