Menu

Ruşine ! Arhidiocenza Romano - Catolică din România politizează suferinţa lui Liviu Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_dobos_francisc.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne întrebăm pe unde va scoate cămaşa, adică veşmântul preoţesc, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano – Catolice din Bucureşti dacă, din păcate, Liviu Dragnea va fi nevoit să suporte o operaţie riscantă pe coloana vertebrală.

Părintele (era cât pe aci să punem ghilimele) Francisc Doboş le cântă în strună celor care afirmă că ştiu ei sigur faptul că Liviu Dragnea nu e bolnav.

Nu este prima oară când Doboş postează mesaje împotriva lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Ce jocuri face stimabilul ?

Iată mesajul lui Francisc Doboş:

„Am un proces azi.
N-am putut să mă îmbolnăvesc și să mă internez în weekend ca să scap. Oricum nu mi-ar fi folosit pentru că procesul meu e unul de conștiință.

Voiam de fapt să vă/îmi (re)propun reflecția despre ipocrizie de zilele trecute. Sigur prinde bine cuiva. În primul rând mie.

Ipocrizia (încerc să o demasc mai întâi în mine).
Să fim persoane, nu personaje.
Următoarea reflecție a fost făcută vinerea trecută de părintele Raniero Cantalamessa:
Ipocrizia “ne face să transformăm viața în teatru în care să recităm pentru o audiență; să purtăm o mască, să încetăm să mai fim o persoană pentru a deveni un personaj. Și există o mare diferență între persoană și personaj. Personajul înseamnă corupția persoanei. Persoana este un chip, personajul este o mască. Persoana este nuditate radicală, personajul este tot îmbrăcăminte, tot machiaj. Persoana este autentică și esențială, personajul este ficțiune și artificial. Persoana are convingeri, personajul joacă un scenariu”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK