Menu

Dan Puric, atras într-o ambuscadă la Curtea de Argeş

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dinica_puric_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Am primit un afiş în care este anunţată o conferinţă a actorului Dan Puric, celebrul naţionalist, la Curtea de Argeş. Puric va conferenţia despre Paznicul fiinţei naţionale.

De conferinţa lui Dan Puric s-a agăţat şi lansarea cărţii unui poet vâlcean pe nume Cristian Dinică.

Nu mă voi referi prea mult la talentul lui Dinică, e treaba criticilor, eu îl văd, sincer să fiu, bun doar pentru Vâlcea, un fel de poet local, un scriitor minor promovat de confraţi cam aşijderea.

Problema este că domnul Dinică este un progresist, un haştagist, un globalist şi ce naiba o mai fi el, să-i fie de bine, care obişnuieşte să posteze tot felul de comentarii agresive, care mai de care în răspărul a ceea ce va spune Dan Puric la conferinţa sa.

Dinică vrea mereu zarvă pe probleme care ţin de patriotism.

Mă întreb dacă nu cumva e o capcană pentru Dan Puric, pentru că eu îl văd în stare pe poetul sufletului Dinică să se dedea, arţăgos cum îl ştim, la unele aroganţe, mai ales că vorbele lui vor fi imediat după conferinţa marelui orator naţionalist Dan Puric.

 

Să nu se supere nimeni, dar asocierea Puric - Dinică pare căutată dinadins, cu toate că dă ca şaua pe vacă.

Dacă nu rezistă el, la Dinică mă refer, să nu comenteze la diverse articole, făcând pe interesantul şi iluminatul, nu cred că va rezista tentaţiei de a-l ofensa pe Puric. Poate mă înşel, dar eu aş sufla şi-n iaurt să fiu în locul amfitrionilor.

Să nu se supere nici Cristian Dinică, fiindcă nu are de ce. Dar să fiu al naiba dacă pricep cum de poetul progresist are tupeul să se agaţe pe afiş alături de oratorul naţionalist.

Te pui cu obrăznicia ? Nu te pui.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK