Menu

Bombă ! Ziaristul Gheorghe Smeoreanu recunoaşte: „SUNT HOMOSEXUAL”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_smeoreanu_preda_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ziaristul Gheorghe Smeoreanu, editorul şef al publicaţiei noastre, a declarat pentru Agenţia LOL că deşi nu are de gând să participe la Eurovision, recunoaşte că este homosexual.

„E mai bine pentru Criterii Naţionale şi pentru noi toţi să declar că sunt membru al comunităţii LGBT. Când ai acest statut, nimeni nu te mai poate refuza cu nimic, departamentul nostru de publicitate va merge strună. Cum şi-ar permite cineva să nu semneze un contract de reclamă cu noi, mai ales de reclamă electorală ? Ar înseamna că o face pentru a discrimina. Vom avea astfel bani, vom avea glorie şi vom fi în rândul lumii, mai ales la nivel european”, a declarat Gheorghe Smeoreanu.

Ziaristul a mai spus că noua comunitate, LGBT, în care se va regăsi de acum înainte, este mai agresivă şi mai puternică decât oricine pe planetă, reuşind să culpabilizeze pe toată lumea, să pună şi să scoată din funcţii pe oricine.

E tare bine să fii gay, a conchis editorul şef al publicaţiei noastre.

În final, ziaristul a mărturisit că îl iubește pe poetul Constantin Preda și îi cere iertare că folosește această poză dar deocamdată nu are alte fotografii cu bărbați.

Agenţia LOL

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN