Menu

Votează-l pe primarul din Mioveni, Ion Georgescu, fiindcă şi Dumnezeu votează cu el

f_350_200_16777215_00_images_banner1_georgescu_ion_mioveni.jpg

 

 

 

 

Dacă vine unul la mine și îmi zice:

- Bă, îi bag în mă-sa pe toți politicienii, dracul să-i ia că nu îi mai suport, îi pot răspunde așa.
- -Bagă-i frate, da pe unul nu poţi să-l bagi, că ăsta va merge sigur în Rai.
- Mă laşi !
- Te las, oaie, însă ascultă aici.

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a avut o idee prin anul 2000, când era viceprimar, anume să ridice din temelii un spital de nivelul secolului XXI. Spital mare, pe 17.000 de metri patraţi, cu toate secţiile şi aparatură de ultimă generaţie. A început lucrarea în 2016, cu jumătate bani de la buget şi jumătate din surse atrase.

Ai ce să îi reproşezi acestui om ? Niciodată. Cândva, îi dorim să fie cât mai târziu, se vor gândi cei din viitor şi în mod sigur spitalul se va numi Ion Georgescu.

Ce cadou mai mare să le faci semenilor tăi, ce pomană mai consistentă, la care îl mod cert a fost atent şi Dumnezeu ? Nu există. Fiecare om care ve ieşi sănătos pe poarta acestui spital va fi pe talgerul binelui la Judecăta de Apoi a lui Ion Georgescu.

Acum, să vă spun că acest om are o filosofie a lui în care îmbină partea materială cu cea spirituală. A construit o Catedrală şi un Spital. Cât va exista oraşul Mioveni numele lui Ion Georgescu va fi pomenit.

Adică în vecii vecilor, amin.

Ion Georgescu este secretarul general al PSD Argeş, adică om politic, unul dintre cei puţini care va merge sigur în Rai. Pe el nu ai cum să îl bagi în mă-sa oricât i-ai urî pe oamenii politici.

Acum, există un concurs pe tema Politicianul Anului. Nu ai cum să nu îl votezi pe Ion Georgescu dacă ai un pic de respect pentru oamenii care fac ceva important în favoarea altor oameni. Măcar atât să faci şi tu, să îi dai un vot.

Ca să te conving să votezi, îţi pun un film de 4 minute despre spital.

Votează-l pe primarul din Mioveni, Ion Georgescu, fiindcă în mod cert şi Dumnezeu votează cu el !

Votează AICI !

 

Gheorghe Smeoreanu

 

 

 

 

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK