Menu

Încă nişte dovezi că Kovesi este o hienă

f_350_200_16777215_00_images_kovesi_film_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Ghiţă a dezvăluit la B1 TV că, la cererea lui Kovesi, a dat afară o ziaristă de la Realitatea TV. Numele ziaristei este Marilena Nedelcu.

Ziarista căzuse pe interceptări şi Luluţa a aflat că, în discuţii cu colegii, Marilena vorbea urât despre ea.
Probabil o fi spus biata ziaristă că Udrea şi Bica sunt incomparabil mai frumoase.

Chestiunea îmi aduce aminte de o întâmplare din viaţa mea petrecută cu câţiva ani în urmă.

Cineva, persoană importantă, aflată în proces pentru luare de mită, făcuse un denunţ împotriva mea la DNA. Procurorii îi promiseseră că dacă denunţă pe cineva din mediul de afaceri, politică sau presă, îi reduc pedeapsa la jumătate.

Denunţul era pe ideea de şantaj, adică eu îl critic pe nenorocit nu de altceva, ci fiindcă vreau bani de la el.

Ca să vedeţi că există în orice sistem şi oameni de bine, cineva m-a anunţat că am telefonul două luni sub supraveghere şi m-a rugat ca în orice interacţiune cu puşlamaua respectivă să nu fac eseuri, cum ar veni, ci să îi spun scurt: bă, te bag în p#zda mă-tii !

Pericolul era  era ca dintr-o interceptare să se taie şi să se monteze lucrurile în aşa fel încât să iasă ce vor procurorii lui Kovesi.

Aşa cum mă aşteptam, vine denunţătorul într-o zi la mine, dar era săracul p#şat pe el, fiind cablat. Îi zic eu te bag în p#zda mă-tii, o dată, de două ori şi, culmea, omul îmi mărturiseşte spăşit că dacă ar da în gât pe cineva din afaceri, politică sau presă ar scăpa mai uşor. Aproape că mă implora să-l şantajez.

I-am mai zis o dată te bag în p#zda mă-tii şi istoria s-a încheiat.

Morala. Kovesi a făcut din lupta cu corupţia un fel de mix între orgoliile ei feminine, dorinţa de parvenire şi o lipsă de scrupule înfiorătoare.

A fost şi rămâne o hienă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK