Menu

O sută de mii de înjurături deja răzbunate

f_350_200_16777215_00_images_kovesi_audiere.jpg

 

 

 

 

 

Am scris câteva sute de articole în care am arătat că Statul Paralel a acţionat în favoarea lui și a unor forţe străine, înlăturând sistematic pe cei care îi stăteau îi cale prin intermediul Binomului SRI – DNA.

Am spus aceste lucruri într-un moment în care grupul infracţional organizat în subteranele României obţinea succes după succes în apluzele unei părţi covârşitoare a opiniei publice.

În ultimii doi ani, am apreciat hotărârea lui Liviu Dragnea de a vindeca ţara de această tumoră letală. Pentru mine, nu a contat faptul că liderul PSD este sau nu penal, importante au fost acţiunile sale. Oricum, condamnarea în dosarul Referendum este puerilă, dar Liviu Dragnea ar fi putut fi cel mai mare corupt şi tot i-aş fi apreciat demersurile pentru destructurarea Statului Paralel.

Pentru articolele mele, am primit de-a lungul anilor probabil peste un milion de înjurături. La adresa mea, a celor dragi. Fenomenul nu va înceta prea curând. Nu contează, important este ce cred eu.

Dacă am avut clipe de îndoială ? Desigur, da, dubito ergo cogito.

Acum, a început Reconquista. Din milionul de înjurături deja o sută de mii au fost răzbunate în momentul în care am văzut că Laura Codruţa Kovesi îl recuză şi procurorul din dosarul său şi pe şeful procurorului.

Dacă eşti nevinovat, nu recuzi procurorul.

Nu intru în detaliile situaţiei, acesta nu este un articol, este doar un crochiu. Apoi, am obosit să mai scriu stilistic despre Statul Paralel. Ideea principală este că am rezistat, alături de alţii, tuturor insultelor şi calomniilor. Nu sunt eu cel mai mare şi mai tare în acest război, nici pe departe, dar în faţa paginii de calculator am fost singur.

De aceea, singur îmi spun că şi eu mi-am slujit ţara.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK