Menu

Mai poate fi Iohannis analizat politic sau este nevoie de alte analize ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_mila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Adevărul este că toată lumea folosește diverse moduri normale pentru a comenta comportamentul anormal al lui K.W. Iohannis. Acum, de pildă, cineva îl consideră copil încăpățânat.

“Klaus Iohannis se poartă efectiv ca un copil încăpățânat care refuză doar de dragul de a refuza fără să se gândească o clipă la consecințe, la viitor sau la influența pe care faptele sale o au asupra vieții de zi cu zi a românilor și asupra țării al cărei Președinte este. Președintele a declarat război PSD pe toate fronturile fără să îi pese că românii sunt victimele colaterale. Conform propriilor sale principii și motive de respingere, Klaus Iohannis nu ar fi trebuit să ajungă ministru, să ceară să fie vicepremier sau să aspire la funcția de prim-ministru atunci când era un simplu primar de la Sibiu cu zero experiență în aparatul guvernamental”, afirmat Roxana Mînzatu, viceepreședinte PSD, printr-un comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

Observația cu solicitarea funcției de vicepremier de către Iohannis este excelentă.

Cât privește însă ideea că Iohannis ar fi un copil încăpățânat, dacă o privim mai atent este cutremurătoare.
Doar într-un film de groază o țară este condusă de un copil tembel.

Cinstit vorbind, comportamentul lui Iohannis scapă oricăror analize în cheie politică, poate că ar fi momentul să trecem în altă cheie, cea a diagnosticelor medicale.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK