Menu

Dragnea e nebun ? Câte milioane de nebuni sunt în România ?

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_consiliul_national.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ludovic Orban, așa cum mă așteptam, a ieșit imediat după Consiliul Național al PSD cu o declarație care, aproape aș paria, a primit-o pe whatsapp. Zice Orban că Liviu Dragnea e nebun.

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituțiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv și mai ticălos discurs antidemocratic și antieuropean de la aderarea României la UE.Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îți dorește să trăiască într-o țară civilizată, bazată pe respectarea legii și pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire și ticăloșie împotriva intereselor firești ale României doar pentru a-și servi propriul interes.”

Două întrebări i-aș adresa lui Victor Orban.

Prima. Când e nebun Dragnea, când spune că jocurile de interese europene trebuie să se oprească la ușa Parlamentului deoarece România e suverană ? Când zice că guvernul va aloca 10 miliarde de euro în 2019 pentru dezvoltarea localităților ? Când îi reproșează lui Iohannis că îi sperie pe români anunțând permanent că nu mai sunt bani de pensii și salarii ? Când vrea o justiție transparentă, fără implicarea SRI ?

A doua. Dacă Dragnea e nebun dorind aceste lucruri, milioanele de români care gândesc la fel cum sunt ?

Eram sigur că se va vorbi despre nebunia lui Dragnea și a PSD, chestiunea cu nebunia este printre ultimele capitole din manualul de manipulare, până acum le-am văzut aplicate aproape pe toate, dar asta lipsea.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK